kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 yerden 2 cm yükseklikten elim kayıp düşürdüm ve makina sapıttı yok böle bişey ya hp den bu kadar dayanıksız bir makina beklemezdim ya.. makinayı yukarı kaldırınca düzeliyor görüntü aşağı tutunca boğuklaşıyor .. off[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aha bende HP mi alsaam başka bişiler mi baksam die düşünüodum HP almayayım bari :P yok mu yaw garanti maranti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 benim sony makinemin uzerine 3 kere sivi bardakla dokuldu ve 10-20 kere 80 90 cm mesafeden dustu sadece vizordeki cam kirildiki onuda kullanmiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 open düğmesine şey ettirince 1 sn sonra açılıyordu içeriden dışarı doğru açılan objektrif tribi açılırken ti ti ti ti titi dire sesler geliyor objektif mi bozuldu anlamadım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar