ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Benim Nomad Jukebox Zen vardı.Bozuldu bir senesi dolmadan.(bu arada kimseye tavsiye etmem) Şimdi başka bir şey almayı düşünüyorum.Md player falan kesinlikle düşünmüyorum.Sony'nin sitesinde çok güzel cd mp3 playerlar gördüm boyutları çok güzel fiyatıda 200 milyon falandı alınabilir yani.Sizin düşünceleriniz nelerdir 200 milyona kadar alınabilecek mp3 çalarlar için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 cd çalarlar acaip kalitesiz. bi şarkıya play diyosun 10 dakka "loading" falan dio mp3'ü decompress etmekle uğraşıyo... creative'in Nomad MuVo NX ya da TX'ini tavsiye ederim. boyut olarak küçücükler. kullanışlılar (AAA pille 14 saat falan) ve dayanıklılar. 128-256-512 mb'lıkları var. fiyatları da uygun. 512'lik olanı 250 dolar mı ne. bende 256'lık var. çok memnunum tavsiye ederim. ses kalitesi falan inanılmaz. bi de ufak, kulağın çevresinden takılan headband'siz tatlı bi kulaklığım var, atıyorum cebime kullanıyorum. ışık mışık, graphical equalizer gibi özellikleri de var. tavsiye ederim. (512 mb yeterse) yetmez diyosan iPod al. arkadaşımda var, çok popüler ve tatlı bi alet. ama pahalı.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 nomad zen'e o kadar para sayıp elimde patladığından dolayı fazla pahalı şeylere yönelmek istemiyorum ama napalım biraz araştırıyım sony'nin sitesinde 200$ lık cdplayer çok hoşuma gitmişti bir ona bakacağım dediğin gibiyse oda senin dediklerinlede ilgileneceğim.teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben,MD al derim.Gün geçtikçe yayılıyo ve daha avantajlı.3sene önce almıştım hala taş gibi :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62948 Satılık hala...[signature][hline][i]for those who died alone...[i] [edit]: [ b ] koyduk [ url ] yerine... :) [Bu mesaj Solonor tarafından 10 Mayıs 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar