ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 amazon.com dan bir dvd almak istiyorum ama Turkiye de gumrukte dvdler icin ne kadar vergi odendigini bilmiyorum. Yurtdısından ürün getirenleriniz varsa bana biraz bilgi verebilir mi? Ya da amazon.com dışında Türkiye ye sorunsuz ürün getirtebilecğim başka siteler biliyo musunuz? dvd: alias season two (ürünü Türkiye de görmedim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 eger douwantit.com dan getirtirsen hicbir turlu vergi odemiyorsun, biz cok cok cok sey aldik, ayni oyundan 4 tane aldik, ayni wireless network kartindan 3 tane aldik birsey olmadi ama bazi arkadaslarin 5. 6. 7. oyunlari takilmis galiba, ama genede douwantit.com karsiliyor yada amazon.co.uk den alacaksin ben burdan sadece kitap aldim oda 3 tane farkli kitap birsey olmadan 6 gune geldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar