4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Elimde, Xeon 8 GHZ İşlemci 10 GB Ram 1 TB HDD'si olan bir Server mecvut, Kendisi NetInternet üzerinde barınıyor. Ben bu Makina üzerinden VPS satışı yapmak istiyorum. Ciddi bir araştırma içindeyim VPS alırken nelere dikkat edersiniz. Benim Standart Olarak vermek satmak istedigim sistem. 40 GB HDD 512 Ram Windows 2003 İşlemci %5 - %7 Plesk veya CPanel Kontrol Paneli. Fiyat Olarak Aylık 50 YTL düşünüyorum. Sizce bu paket iyimidir. Daha önce bu işi yapmış olanlar varsa bana biraz ipucu verebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Selam, VPS konusunda vindoz sux diyebilirim. Linux'lar daha performanslı çalışıyor. Tabi sana kalmış biraz da. Dahası cPanel resmen ram katili olduğu için -optimized versiyonunu pek test edemedim- vindoz ile birlikte 512 ram kastıracaktır muhtemelen. edit : sunucu sağlammış yalnız, benim de olsa keşke =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Peki daha iyi nasıl kullanabilirim bu server'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sunucu tamamen sana mi ait yoksa aylik bir maliyeti var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 zpnd said: Sunucu tamamen sana mi ait yoksa aylik bir maliyeti var mi ? Bana aylık maliyeti sadece baglantı masrafı var onun dışında masrafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Seedbox için satacaksan bence özelliklere göre pahalı. Ben olsam, 5 veya 6'ya bölerdim, 150-180GB HDD, 1GB Ram, Linux yükleyip Torrent Limit koyardım. Max 4 Active torrent mesela. uTorrent-WebUi koyarsın çiçek. :) Bu haliyle 50TL edebilir. Çünkü nette çok uygunları mevcut. Ha tabi bağlantınında stabil ve unlimited 100mbit olduğu söylememe gerek yok sanırım. :) Seedbox amacın yoksa yazdıklarımı önemseme. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Oldukca iyi bir firsat aslinda. Osman mbit basina ne fiyat belirliyor bilmiyorum =) ama ben olsam shared hosting olarak hizmet sunardim. VPS'leri kontrol etmek zor. Gecenin bir yarisi biri isin cilkini cikarsa diger VPS'lerde de sorun olacak. Adam isi bilmeden VPS alacak, senin basini sisirecek. Zirt pirt tekrar kurulum isteyecek. Cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 oyun sunucusu kirala onlar yurt içine olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 zpnd said: Oldukca iyi bir firsat aslinda. Osman mbit basina ne fiyat belirliyor bilmiyorum =) ama ben olsam shared hosting olarak hizmet sunardim. VPS'leri kontrol etmek zor. Gecenin bir yarisi biri isin cilkini cikarsa diger VPS'lerde de sorun olacak. Adam isi bilmeden VPS alacak, senin basini sisirecek. Zirt pirt tekrar kurulum isteyecek. Cekilmez. Osman o konuda kolaylık sağlıyacak bana. Kullanıcı Kendi VPS'sine format bile atabilceği bir özellikten bahsetti. Yani pek fazla başım ağrıyamacak tekrar kurulum isterse kendisi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Rahan said: oyun sunucusu kirala onlar yurt içine olmak zorunda Araştırdım ama Oyun sunucusu kiralıyacak birilerini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bence sat gitsin komple, zarar ediyon yok yere her geçen dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 elesso said: bence sat gitsin komple, zarar ediyon yok yere her geçen dakika ama kendimde web server olarak kullanıyorum banada lazım. 35 tane host edilecek site var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar