Afush Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Vista da system32 dosyasını salt okunur halinden çıkarmak ve etc>>hosts dosyasının içine ufak bir ekleme yapmak istiyorum. Fakat ne yaptıysam bir türlü başaramadım. Kullanıcı güvenliği hedelerine sürekli devam diyorum ve sürekli değiştirildiğine dair pencere çıkıyor ama bir bakıyorum gene "erişim engellendi". Bu arada evet admin hesabından uğraşıyorum,zaten tek bir kullanıcı kayıtlı. Yardım eli uzatabilecek bir arkadaş var mıdır acaba?(kesin vardır da nezaket işte=) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sağ tık özellikler > güvenlik > edit/düzenle > (türkçesi farklı olabülür) > kendi kullanıcına tık > altta ki listeye tik çalışmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aramaya windows explorer yaz, bulunan sonuclardaki (tek sonuc olmasi lazim) windows explorer'a sag tikla run as administrator de, ondan sonra ne istiyorsan yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar