yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Tabi, o 3 puan hariç tüm kısmı sen sadece kendi çabanla elde ettin ama gel gör ki mal dersane sana kazandırması gereken 3 puanı kazandırmadı.. yazık olmuş o zaman8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 haha tabiiki değilde diğer 3milyar verdiğim dersanenin ben 1.5 milyarlık dersaneden bi farkını göremedim :D hee şu konu farklı bi çok zengin arkadaşım oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 fazla para veriyosun diye avansla başlamıyosun ki :p herkes eşşek gibi çalışıyo kazanan kendisi kazanıyo dersanenin durduk yere kazandırdığı yok. Belli bir çıtayı geçmiş bütün dersaneleri toplasan zaten hepsi birbirinin aynısı sayılır.. bu senede aynı kafayla gidiyosan, zengin bi eş bulmaya çalış bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Zengin bi kız arkım var :P bu doğru :D ama ondan bahsetmiyorum hani birebir bulmakta bile herkes zorluk çekiyodu yeteri kadar birebir öğretmeni yoktu 1 hafta alıodm 1 hafta alamıodm falan böyleydi yani gerçekten kötüydü kimsede memnun değildi ki geçen sene 7sınıf açmış olan ea 2 hafta içi grubu bu sene 2 sınıf açabilmiş sen düşün :D Ben benim hatam yok demiyorum yeterince çalışmamışım eğlenceye daha fazla vakit ayırmışım ki kazanamadım bu sene tekrarlamam bu hatayı he kazanırmıyım kazanamzmıyım bilemem ama daha çok çalışıyorum ve birebir de bulabiliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 uğur zaten iyi değil o açıdan haklısın tabi, çok kalabalık. Çok kalabalık olunca da hangi dersane olursa olsun sadece ilk 3-4 sınıfa kasılır diğerleri sadece para makinesidir o dersanenin gözünde. geçen sene 7 haftaiçinin bu sene 2 haftaiçinin olmasının sebebiyse, geçen sene tekrar girenlerin sayısının çok daha fazla olması. Bunun nedeni de geçen sene yeni mezunların 3 sene/4 sene karambolü yüzünden çok az oluşu. Yeni mezun çok az olunca tabi tekrar girenlerin yani tecrübelilerin biyere yerleşmesi kolay oldu + mezunların da aynı şekilde, dolayısıyla 2009'da sınava girecek olan tecrübeli insan sayısı gerçekten az. Geçen sene az mezun oluşundan dolayı azalan puanlar bu sene de az tecrübeli oluşundan dolayı fazla yükselmeyecek hatta. kolay gelsin tüm cebelleşenlere x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nutella yerim said: okul bittikten sonra stanford da yuksek lisans yapmak icin bi arastırma yapmıstım,kabul gorene kadar girmedigin sınav kalmıyor,ha kabul gordun diyelim senelik 65.000 küsur $ istiyorlar,nudistler icin yemekhanesi de varmıs hey maşallah, tabi değer mi dersen değeceği kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar