Anason Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bu topic de gelicek publish in ozellikleini bulabilirsiniz. -Maksimum valor a sahip oyuncular surekli "You have achieved the highest path in Valor and can no longer gain any further" yazisiyla karsi karsiya kalmicaklar. -sapling ler (kucuk fidan benzeri cicekler ) yururken engel olusturmicak. -Pack Horse,lama yada bettle oldukten sonra icindekiler tek cantaya dusmicek. -Peacemaking skili muzik aletinizin durability sinden dusurucek. -yuksek miktardaki bolt of cloth lari kestikten sonra,tasiyabilceginizden fazla cloth larin ust uste binmesi duzeltilcek. -ore lari eritdikten sonra tasiyabilceginizden fazla urun olusturmasi duzeltilcek. -Young player taginin gozukme sorunu duzeltilcek -Siege Perilous serverinda 90 dan sonra ki resisting spells skili gelisimi duzeltilcek -bir player in digerinin "agressor victim list" inden ciktiktan sonra gate,recall,eve tekrar girebilme,log out gibi ozelliklerini kullanamama sorunu duzeltilcek. oyun dengeleri -holy light buyusu spell delay ; 1.25 saniyeye yukseltilcek -wither buyusu spell delay ; 1.25 saniyeye yukseltilcek -bola`yi tekrar kullanabilmek icin 3 saniye zaman konulacak -saldirdiginiz zaman eve giremiceksiniz.(eger ally guild veya warring guild degilse) -non siege ruleset e sahip shard larda pk lar guard zone lara girebilicek. -buyu yapma ve esya,player vs tag lari icin daha bandwith genislemesi -anti-speedhacking `de icin gelistirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 "-non siege ruleset e sahip shard larda pk lar guard zone lara girebilicek" Yani tram.emi girebilecekler?Yoksa feldeki şehirlerin guard zonelarınamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 fel tramda pkyok zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 fel dekileredir heralde eagle.siege gibi olucak saniyorum ama guardlayabilcek miyiz yoksa guardlayamicakmiyiz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Şu publishler de bir bitmek bilmedi, mükemmel UO'yu ne zaman yapacaklar acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 07 Mayıs 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 mükemmel diye birşey yoktur[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 pk lar guard zone icine girebilicek ama eger size saldirirlarsa guardliyabilceksiniz.once mavi olan pkya saldirirsa guardliyamicak aslinda guzel bisi olmus sehir icinde kovalamaca cagalıcak hırsızlara gun dogucak.hırsızlar pkdan caldigi zaman agro olmuyor tabi gz icinde pkda buna dalamicak:P hırsızlar bayram yapicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 oyunu yeniden eğlenceli hale getirmek, fel'i canlandırmak için bu gerekiyordu. ben bu yüzden siege'e taşındım, geri dönmeyi de düşünmüyorum, çok eğlenceli oluyor. bank sittingden iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar