sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 xp sp2 kullanıorm...fakat sp3 lü durumdaykende aynı problem vardı 1gb ram var..markasını bilmiorm cpu core 2 duo T7300 olması lazım 2.00 Ghz şöyleki..format atmak hiç bi işime yaramıyo aynı problem devam edio.. daha önceden pcmde monitorle ilgili bi problem çıkmıştı ondan önce böle bşi yoktu..3 hfta fln önce aldım pc yi ordan...Bios update yapmışlar ondan beri böle bi problem var..sonradan kendimde bios update yaptım fakat bi değişiklik olmadı...kısaca 3 haftadır eziyet çekiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hmm, donanımsal bir değişikliğe gidilmiş olabilir mi? bios update'in bu tarz bir sorunu yol açmaması gerekir. Bu durumda servis ile konuşup, siz elledikten sonra bu hale geldi demeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bu durumda tekrar ankaradaki servisemi veriyim ? normalde istanbula gittiğmde vericektim..bşi farkedermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 artık hic bir oyunu açmıyor gg psu mefta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sdeceokuyangenç said: bu durumda tekrar ankaradaki servisemi veriyim ? normalde istanbula gittiğmde vericektim..bşi farkedermi ? farketmez, istanbulda ki servisede verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar