Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ülkeni 1. sınıf görmekle 1. sınıf olmuyor malesef. gerçekler var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 akılları varsa gelmesinler ilk gördüğüm blizzard yetkilisine girişirim onun bunun evlatları night elf kızımı banlamışlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 daha kaç sene oldu düzgün bir şekilde orjinal oyunların satın alınması? biz orjinal sc bulacaz diye almanyadan akraba edinmeye kalkiyorduk asdkaşlasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 BlizzCon zor ama BlizzCons olabilir, di mi Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 iron maiden türkiyeye gelsin v90.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 türkiye ile değil ama türkiye'deki oyuncu ve fanlarla alakası var. türkiye'de neler yapılmadı ki? habitat bilmem nesinden, nato zirvesine bu kadar şeyi kaldıran memleket bir blizzcon mu kaldıramaz? ama yurtdışında gördüğümüz tarzda bir oyuncu kitlesi türkiye'de yok. öyle kostüm kasmalı, her etkinliğe max katılım oranlı, satılan hediyelik eşyaları yağmalamalı bir oyuncu kitlesi misiniz siz? ülkede değil kendinizde arayın sorunu kardeşlerim. i kiss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Wispy said: BlizzCon zor ama BlizzCons olabilir, di mi Constabiki. yazıcıoğlunda buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 blizzardın fransa veya almanya almanya dışında blizzcon yapmasına pek ihtimal vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cons said: ben ülke değilim asda yönetmiş cons :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 asyada yapıp oyuncu kitlesini genisletebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cuce said: asyada yapıp oyuncu kitlesini genisletebilir. mantıklı milyonlarca tip abudik gubidik oyunlar oynuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Zeppelin said: blizzcon zor da, acuna gelirler belki. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Soru: Blizzard nie gelmez? Cevap: OogahBoogah said: akılları varsa gelmesinler ilk gördüğüm blizzard yetkilisine girişirim onun bunun evlatları night elf kızımı banlamışlardı :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sparkcaster said: blizzardın fransa veya almanya almanya dışında blizzcon yapmasına pek ihtimal vermiyorum Anaheimdaki Blizzcon ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Blizzard'ın sitesindeki yarışmalara bile giremiyoruz. Ne BlizzCon'u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dworgian said: Sparkcaster said: blizzardın fransa veya almanya almanya dışında blizzcon yapmasına pek ihtimal vermiyorum Anaheimdaki Blizzcon ne? :) amerika? avrupadan bahsediyorum ben, ispanyaya felan gitmeleri bile çok düşük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 laghten oyunu zor oynuolar herıflerın derdıne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 halamin testisleri olsaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 OogahBoogah said: Cuce said: asyada yapıp oyuncu kitlesini genisletebilir. mantıklı milyonlarca tip abudik gubidik oyunlar oynuo onlar paralı oyun oynamıolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar