Odinn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Salak sunucu servage.net hacklenip hackerlar trojan kodları koymuşlar bütün hostumdaki domainlere, googleda attack site diye kara listeye koymuş. Google aramasında çıkarılmış ve sitelere girince firefox "Saldırgan olarak bildirilmiş site!" uyarısı veriyor. Bunun üzerine hemen host değiştirip google webmaster tools tan domainleri google a böyle böyle diye rapor ettim. Bunun dışında ne yapabilirim kara listeden kaldırmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 google dan cevap beklemek lazım ayrıca tüm siteadvisor gibi yazılım kullanan antivruslerden test edip eğer onlarda da alınmışsa email atmanda fayda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 servagela alakası yokki. joomla, wordpress falan kullanıyosan oluyo bu tarz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 lol wordpressten te attack site oluyorsa netteki butun blogları attack site isaretleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Siteleri komple blank page yapabilirsin. Google Webmaster tools aracılığıyla aramalardan komple silip daha sonra tekrar indexletebilirsin. Uzun sürer ama sonuçta çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Odinn said: Salak sunucu servage.net hacklenip hackerlar trojan kodları koymuşlar bütün hostumdaki domainlere, googleda attack site diye kara listeye koymuş. Google aramasında çıkarılmış ve sitelere girince firefox "Saldırgan olarak bildirilmiş site!" uyarısı veriyor. Bunun üzerine hemen host değiştirip google webmaster tools tan domainleri google a böyle böyle diye rapor ettim. Bunun dışında ne yapabilirim kara listeden kaldırmak için ? Ben de servage kullanıyom. Aynen hacklendi. Editör filan da kullanmıyom ben html için. Şifreleri değiştirdim ama bu ilk olmuyo. Hostu değiştircem sanıyorum. Adamlar yine iyi deface çekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar