Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ag Baglantısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar redogski ve ben pcleri birbirlerine baglayıp veri paylaşımı yapıcaz fakat sorun şu geçen sefer denedıgımızde olmamıstı o laptop kullanıyor ben masaüstü(bu o kadar önemli degil gerçi ama)onun laptop'unda vista yüklü bende ise xp pro daha önce başka bilgisayara bagladım ama vistaya özel bişeymi yapılması gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım

edit:AnıL (01:18):
sor bakalım patiye
sata harddiski e-sata girişinden bağlarsak çalışıyomuymuş

redogski arkadasımızın sorusu
Mesaj tarihi:
ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımızda en son başaramamıştık.
dedim acaba direk hdd yi bağlıyabilirmiyiz kasmadan...benim bilgisayarda e-sata girişi var ordan bağlanırmı dedim kendi kendime
Mesaj tarihi:
pcleri birbirine direk kablo ile baglayacaksaniz, cross cable a ihtiyaciniz var, router uzerinden baglayacaksaniz normal cat5 le olur. yeterli permission lari verdikten sonra ipleri girerek bile birbirinize dosya atarsiniz.

internete neyle baglaniyor aletler mesela?
Mesaj tarihi:
Vista nın firewall ı biraz sıkı denetimler içeriyor.Öyleki piyasadaki dünyanın parasını verip alınan firewall çözümlerinden bile daha etkili.Eğer güvenlik duvarını kapatırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum ama denemek lazım tabikide.Bu arada e-sata external sata anlamındamı?eğer öyle ise external kutusunun içine koyduğun her türlü sata disk zaten usb ile pc ye bağlanabiliyor.Nedemek istediğini pek anlamadım.
  • Yeni Oluştur...