Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Arkadaşlar redogski ve ben pcleri birbirlerine baglayıp veri paylaşımı yapıcaz fakat sorun şu geçen sefer denedıgımızde olmamıstı o laptop kullanıyor ben masaüstü(bu o kadar önemli degil gerçi ama)onun laptop'unda vista yüklü bende ise xp pro daha önce başka bilgisayara bagladım ama vistaya özel bişeymi yapılması gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım edit:AnıL (01:18): sor bakalım patiye sata harddiski e-sata girişinden bağlarsak çalışıyomuymuş redogski arkadasımızın sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Şimdi, Sata Harddisk ile Ağ Baglantısı arasında ne alaka var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımızda en son başaramamıştık. dedim acaba direk hdd yi bağlıyabilirmiyiz kasmadan...benim bilgisayarda e-sata girişi var ordan bağlanırmı dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 msnde yollayın, netten değil ağdan yolluyo birbirine bağlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nasıl yani elesso anlamadım kablo baglı ama ev agı falan kurmak gerekmıyormu?ben xpde kuruyorum ama vistada öle bişey yokmuş redogski öle dıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 pcleri birbirine direk kablo ile baglayacaksaniz, cross cable a ihtiyaciniz var, router uzerinden baglayacaksaniz normal cat5 le olur. yeterli permission lari verdikten sonra ipleri girerek bile birbirinize dosya atarsiniz. internete neyle baglaniyor aletler mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kablo modemle yani cross kabloyla pcleri bagladık daha önce fakat olmadı görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Vista nın firewall ı biraz sıkı denetimler içeriyor.Öyleki piyasadaki dünyanın parasını verip alınan firewall çözümlerinden bile daha etkili.Eğer güvenlik duvarını kapatırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum ama denemek lazım tabikide.Bu arada e-sata external sata anlamındamı?eğer öyle ise external kutusunun içine koyduğun her türlü sata disk zaten usb ile pc ye bağlanabiliyor.Nedemek istediğini pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar