The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Sole dusunun Fighter/Ranger/Barbar fark etmez.Hepsinin skilleri/Featleri acik. Kocaman bir skill/Feat havuzundalar.Hangilerini secerdiniz. Kacinci level olacaginida birakin karakterin..onemli degil.. Orn: Power attack + Cleave +Dodge fln... veya soruyu sole aciyim.. Su saate kadar oynadiginiz Melee karakterlere hangi skilleri/Featleri eklediniz..ve hangi skill/featleri eklemis olmayi dilediniz (not: eklenecek feat/skiller lutfen sadece Melee ile alakali olsun)[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Epiclerde dahilmi :D...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Weapon Focus bence şart.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Tabiki kombo yapılan skilleri secerim..Cleave,greater cleave gibi. Whirlwind attack,İmproved trip,İmproved disarm,Greater two weapon fighting,Greater weapon specialization,Cumbrous dodge,Cumbrous reflexes ve will,Great flyby attack,Pain master(super bi feat) ilk aklima gelen bunlar cook var daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Weapon Focus,weapon spec,tw fighting style sonrada improved,ambidexterity,improved evasion,lighting reflexes,disarm featleri olan dex e dayalı bir karakterle herkezi eşşek sudan gelinceye kadar dövebilirisniz.Çevik Kuvvet.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Hersey dahil Epicler de[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Combat expterises sanırsam ismi bu. Ayrıca 3rd Editionda var mı blmiyom,3.5da var bu feat onu biliyom , he bir de roguelar için ya da archer fln weapon finesse!den şaşmayın diyom başka bişi demiyom.[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 abi naaptın sen? neyse. ölüm makinesi istiyosan: power attack, power lunge, headlong rush, improved critical. exotic weapon: mercurial great sword (2d6 / x4 crit.) ya da vorpal keen scimitar al doğra...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya pain master diye bi feat varmı?(bilmediimden soruyom) peki ben soriyim, tum silahları kullanabilen bi cuce savasciyim.. dnd 3.5e sistemine gore en olumcul hali almak istiorum... sırasıyla leveli halinde yazabilr misiniz? cunku bunu char sheete gecircem ve yanlarına bos kutu ve levelını yazacam... sonra her o levela gelip feat alısımda o kutuyu doldurcam ve feat almış olcam, işte bunun listesini istiyorum, ben daha onceden yapmıştım hep aynısını kullanıyodum da , char sheet camura dusunce kullanılmaz hale geliyo :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ha bide seyi merak ediom bizim dm olmaz diyo da; normal de 3 levelda bir feat alıyosun deil mi, peki warrior olunca 2 levelda bir BONUS feat mi alıyosun yoksa 3 , 2 ye mı azalıyo... yani bizim dm bonus olarak 3ün 2 ye cekildigini iddia ediyoda :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 iki levılda bir bonuz[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bence da işte şöle akıllıca hazırlanmış bi weapon master/fighter iyi olar. silahtan yana tercihimi falchiondan yana kullanıyorum. bu bi kritikılcı. constructlar felan ağzına sçabilir çokafedersiniz.[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 öyle armut piş ağzıma düş yok. aç complete warrioru hazırla karakterini...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yaa hadi be abi be hadi be abi be hadi be abi be :) hadi abi mızıkçılık yapma, ne guzelyapmıştım mis gibi kaybettim napayım, hembilmiyorum tam sistemi :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ehehehe dalmışım roguelar için feat yazmışım. :)[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Pain master her vurdugun 50 damage'de bir Str'ye 2 bonus veren super bi feat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hepınız corrupted olmussunuz hatta grudge bıle taınted olmus.Belesten belesten al featlerı max.dmg-max.no.att.-max.k gıbın olee olum makınası,yok edıcı,gral karakterler iste cık cık cık... NWN kasıp ugramayın buralara bablar.Harbı kral karakterler ıstıyorsanız(kı bunun yolu prestıge classlardan gecıyor maalesef)epıc takılcaksınız yada communıty pres.class kasıcaksınız.NwNdekı weapon master bıle ezıq kalıyor o zaman. Level belırtın ona gore yapalım karakterı-bu sırada ınsan olucak karakter dımı elf falan daha az feat alır bozar delıkanlıyı.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 power attack+imp. sunder+destruction rage adamantide silahla super oluyor... birde gözdem manyshot!:) monkey lip (yada onun gibi birşey) var large silahları tek elle -4 penaltıyla kullanıyorsun... adi bir şey imp. feint[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benim nedense tüm karakterlerimde kullandığım bazı featler var paladin olsun cleric olsun neden olduğunu bilmiyorum sanırım kişilik özelliği :) two weapon fighting.. estetik dövüş.. blind fight.. bu da estetik dövüşe katkı.. weapon focus: katana veya scimitar.. adam iyice drizzt oldu.. bunlar da dövüşle ilgili değil ama lightning reflexes, iron will (nwn de dragonlardan az mı çekmedim be bunun azlığı yüzünden) gibi karakteri iyice drizzt yapan featler mevcut.. ama level 20 bir monkun yerini hiçbiri tutmaz, drizzt bile :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bence katana kullanamak boş iş sadece havası long sword rulesdır her zaman bence featleri boşa harcamaklazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Katananin actigi yarayi varya longsword 10 kerede acamaz. Ben karakter gelistrip katana yapacam focusunu[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bırakın katana matana bize ters Grudgenin dediği gibi alacan mercurial long sword üstüne imp critical weapon masterin özellikleri focus felan +tempest+haste+devastating critical=destroyer Kritik vurabildiğin kimse durduramaz seni[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya bence en baba silah great axe yada magicalı... ya arkadaş benim dediğim, 3.5e de mesela dwarf warriorun, alacağı sıra sıra featler, anlatımda sole olcak iste atıyorum 1-> Cleave , power attack 2-> ımproved chritical felan boyle yani belli bi level yok... ha 2. levela imp chr i koydum ya hll olsun bana dimi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hadi abi up ya yetistirmem lazım :( ya ciddiyim benim bunu hazırlamam en az 1,5 saatimi alır... zaten belli olan seyleriyazarsanız beni bundan kurtarmış olursunuz :?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 harca abi bi buçuk saatini. hem bişiler öörenirsin bu arada..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar