Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir fighter icin en iyi skiller/Featler ne olur

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Sole dusunun
Fighter/Ranger/Barbar fark etmez.Hepsinin skilleri/Featleri acik.
Kocaman bir skill/Feat havuzundalar.Hangilerini secerdiniz.

Kacinci level olacaginida birakin karakterin..onemli degil..

Orn: Power attack + Cleave +Dodge fln...

veya soruyu sole aciyim..
Su saate kadar oynadiginiz Melee karakterlere hangi skilleri/Featleri eklediniz..ve hangi skill/featleri eklemis olmayi dilediniz
(not: eklenecek feat/skiller lutfen sadece Melee ile alakali olsun)[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turk Fan klubu
Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar -
Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki kombo yapılan skilleri secerim..Cleave,greater cleave gibi. Whirlwind attack,İmproved trip,İmproved disarm,Greater two weapon fighting,Greater weapon specialization,Cumbrous dodge,Cumbrous reflexes ve will,Great flyby attack,Pain master(super bi feat) ilk aklima gelen bunlar cook var daha..
Sosyal ağlarda paylaş

Weapon Focus,weapon spec,tw fighting style sonrada improved,ambidexterity,improved evasion,lighting reflexes,disarm featleri olan
dex e dayalı bir karakterle herkezi eşşek sudan gelinceye kadar dövebilirisniz.Çevik Kuvvet.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

abi naaptın sen?

neyse. ölüm makinesi istiyosan: power attack, power lunge, headlong rush, improved critical. exotic weapon: mercurial great sword (2d6 / x4 crit.)

ya da vorpal keen scimitar al doğra...[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

ya pain master diye bi feat varmı?(bilmediimden soruyom)

peki ben soriyim, tum silahları kullanabilen bi cuce savasciyim..

dnd 3.5e sistemine gore en olumcul hali almak istiorum... sırasıyla leveli halinde yazabilr misiniz?

cunku bunu char sheete gecircem ve yanlarına bos kutu ve levelını yazacam... sonra her o levela gelip feat alısımda o kutuyu doldurcam ve feat almış olcam, işte bunun listesini istiyorum, ben daha onceden yapmıştım hep aynısını kullanıyodum da , char sheet camura dusunce kullanılmaz hale geliyo :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

ha bide seyi merak ediom bizim dm olmaz diyo da; normal de 3 levelda bir feat alıyosun deil mi, peki warrior olunca 2 levelda bir BONUS feat mi alıyosun yoksa 3 , 2 ye mı azalıyo... yani bizim dm bonus olarak 3ün 2 ye cekildigini iddia ediyoda :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

yaa hadi be abi be hadi be abi be hadi be abi be :)

hadi abi mızıkçılık yapma, ne guzelyapmıştım mis gibi kaybettim napayım, hembilmiyorum tam sistemi :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

Hepınız corrupted olmussunuz hatta grudge bıle taınted olmus.Belesten belesten al featlerı max.dmg-max.no.att.-max.k gıbın olee olum makınası,yok edıcı,gral karakterler iste cık cık cık...
NWN kasıp ugramayın buralara bablar.Harbı kral karakterler ıstıyorsanız(kı bunun yolu prestıge classlardan gecıyor maalesef)epıc takılcaksınız yada communıty pres.class kasıcaksınız.NwNdekı weapon master bıle ezıq kalıyor o zaman.

Level belırtın ona gore yapalım karakterı-bu sırada ınsan olucak karakter dımı elf falan daha az feat alır bozar delıkanlıyı.[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

power attack+imp. sunder+destruction rage
adamantide silahla super oluyor...
birde gözdem manyshot!:)
monkey lip (yada onun gibi birşey) var large silahları tek elle -4 penaltıyla kullanıyorsun...

adi bir şey imp. feint[signature][hline]Kiralık kahraman,
Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür...
!!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim nedense tüm karakterlerimde kullandığım bazı featler var paladin olsun cleric olsun neden olduğunu bilmiyorum sanırım kişilik özelliği :)

two weapon fighting.. estetik dövüş..
blind fight.. bu da estetik dövüşe katkı..
weapon focus: katana veya scimitar.. adam iyice drizzt oldu..

bunlar da dövüşle ilgili değil ama lightning reflexes, iron will (nwn de dragonlardan az mı çekmedim be bunun azlığı yüzünden) gibi karakteri iyice drizzt yapan featler mevcut.. ama level 20 bir monkun yerini hiçbiri tutmaz, drizzt bile :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın katana matana bize ters
Grudgenin dediği gibi alacan mercurial long sword
üstüne imp critical
weapon masterin özellikleri
focus felan
+tempest+haste+devastating critical=destroyer
Kritik vurabildiğin kimse durduramaz seni[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence en baba silah great axe yada magicalı...

ya arkadaş benim dediğim, 3.5e de mesela dwarf warriorun, alacağı sıra sıra featler, anlatımda sole olcak iste atıyorum

1-> Cleave , power attack
2-> ımproved chritical

felan boyle yani belli bi level yok...
ha 2. levela imp chr i koydum ya hll olsun bana dimi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

hadi abi up ya yetistirmem lazım :( ya ciddiyim benim bunu hazırlamam en az 1,5 saatimi alır... zaten belli olan seyleriyazarsanız beni bundan kurtarmış olursunuz :?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...