Buyse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hozceri onun 2 si de 4ü de efsaneymiş. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 buyse charına baktım gearın cok guzel ama biraz eksik gibi geldi bana yani expertise'in cok dusuk ben shamanımla expertise ve hit gittim ap 'den once ben mi yanlıs yaptım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 alp ben de expertise düşünüyordum ama hit gittim. beyaz attacklarda %5 6 missliyorum şu anda. dodge oranı %2 3 gibi birşey. eğer hit yerine expertise gitseydim %2 3 dodge olmayacaktı ama miss %12 13 lerde oluyordu. kendimce böyle bir mantık yürüttüm. oldu gibi sanki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 expertise sadece beyaz attackları etkilemiyor ama wf proclardan vs.den de dodge görürsün exp capleyene kadar, spell hit capten sonra expertise yerine hala hit almak saçma ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 saçma değil abi dpsi sadece windfury ile yapmıyorsun recounttan her ayrıntıyı takip ediyorum ben. wf en fazla 2 3 kere dodgeluyor. ama dpsin asıl kaynagı olan mele dpsi çok fazla boostluyorsun %5-6 miss düşürürek. ki zaten spell hitin de max. ortalama bi expertise değeriyle hite yüklenmek ben de daha iyi sonuç verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şöyle saçma oluyorki; 32.79 expertise sana -1%dodge veriyor, hem autohiti hemde windfury vesayreyi etkiliyor, 32.79 hit ise (spell hit capin üstünden bahsediyorum) sana sadece white dmgı etkileyecek şekilde -1%miss veriyor, e hit ve expertisein item levela etkisi aynı olduğuna göre her türlü zarar ediyosun hite abanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 abi moblar arkadan parryleyemiyo onu da hesaba kat,şöyle oluyoki mobun %10 dodgelama şansı varsa %20 miss şansın var senin miss dodge un 2 katı kadar varyani tam rakamı bilmiyorum.ama ben yinede +8hit +8 expertise giddiyorum çünkü safi hit veren trinketler itemlar falan oluyo.turuncu gem sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 parryi zaten katmıyorum o hesaba, dediğim şey şu özetle +14% hit e ulaştıktan sonra hit yerine 6.5% dodge reductiona kasmak gerekiyor, ondan sonra ister hite kasın ister crite veya ap a, ben criti tercih ettim hem spell hemde meleeyi etkilediği için, pek bilmiyorum expertise cap ve spell hit cape ulaştıktan sonra hangi statın ağır bastığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hit cap: 341 Draenei, 367 Horde Expertise cap: 214 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 spell hite kadar hitin en iyi stat olduğuna karşı çıkmıyo ki kimse. o rakama ulaştıktan sonra expertise öne geçiyor ss/wf/ll zaten misslemediği için hitin bi katkısı olmuyor malum capten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ss/wf/ll yaptıgı toplam dmg beyaz attacklar a anca varıyor abi benim dpsde. biraz abarttım evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Buyse said: hozceri onun 2 si de 4ü de efsaneymiş. saygı duydum.bide benim salaklıgım mıdır sansım mıdır. Sp pri var bide enc shaman kasıyorum set bonuslar cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar