fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 arkadaşlar merhaba, 16-17 yıldır köpek besleyen bir aile olarak ilk defa bir sorunla karşı karşıyayız. yeni yavrumuz zuzu, çılgınca yatakta yatmak istiyor. engelleyemiyoruz. napsak bırakmadı hayvan valla. dışarda bıraksak ağlıyor, yatkatan uyurken indirsek çıkıyor hemen. bu gidişle biz de yerde yatacaz. var mıdır bu durumun bir çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 vallaha bende 2 yıldır bi kopek besliorum hatta 1 bucuk yasına kadar surekli evin icinde benle beraber yaşadı 3-4 aydır evi bahçeli bi yere taşıdımda bahçede duruyor ama evin icindeykende kızınca bi kac defada zorla kendim indirdim anladı kızdığımı bi daha çıkmadı :) birazda korkması lazım yani ama sakın dövme kız ama anlasın sadece ben boyle herseye alıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 valla ise yaramıyor. çıldırtıyo hayvan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 abi o zaman tek çare, her çıktığında döveceksin. 1 haftada acılı ama etkili bi şekilde anlamış olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dövme fakat gazeteyi kıvır arkasına yavasca vur anlasın maksat ben ufakken öyle alıştırdım bi çok arkadasımda var besleyen hepsi oyle yapıo gazete iide ses çıkarıo vurunca ama acıtmıo :) oda korkuyo anlıo yanlış bişe yaptığını bu arada cok yakın bi abim veterinerler oda başkanı oda ban aynı seyi oretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar