dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Guitar Pro 5.2 kullanıyorum. Bir türlü beceremedim davul yazmayı. Enstrüman olarak steel drum'u seçiyorum ama tüm midi bankalarında sesler üflemeli alet sesi gibi. yukarıdaki görünüm menüsünden perküsyonu seçemiyorum. eskiden yazıyordum (hani hihatlar 42, snare 36 falan o bölümü arıyorum işte) ama şimdi yapamadım ne yapmam gerektiğini bilen birisi var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ben olsam: herhangi bir şarkıyı açar davullarını editlerdim hiç gp de yazmakla uğraşmadım ama editlemek kolay buarada 5.2 yi nerden indirdin link plx :) özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 perküsyon track i ekliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Add Track derken perküsyonu seçmen gerek. Sonra karşına meretlerin listesini çıkartır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 türkçe yüzünden yapamıyormuşum. EKLE demiş adamlar add track yerine. hallettim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ben denedim. Very very Technical Death Metal davulu yazabiliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bununla kastın sadece blast beat ise sana bi çift sözüm olur. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sıkevencırofhüğmınsarov'un başındaki her zili kullanıyorum lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar