Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Dreamhost ustunde bir websitem var. Arkadaslara dosya hosting tarzi bisey yapmak istiyorum. Dosyayi uploadlamak encryption falan tamam da, gunde bir o klasordeki dosyalarin silinmesini istiyorum. Nasil yapilir? (Cron job mron job duymustum ama unix bilgim cok yok.) Eger CRON job tahmin ettigim operasyonsa, unixte "bi klasordeki en son modifiye olma zamani bir gunden fazla olan dosyalari sil" komutu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 find /klasor/lokasyonu -mtime +1 -exec rm -f {} ; alttakide klasorleri dahil siler find /klasor/lokasyonu -mtime +1 -exec rm -rf {} ; isini gormesi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 nette dolaşan php mini host diye bi cript var, dosya paylaşımı için kullanmanı öneririm koş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar