DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 peder zamanında heves edip almış makina + lens fln, yeni buldum evde :D makina kayıp kime verdi bilmiyorum ama lens duruyor. hiç kullanılmamış olduğunu sanıyorum, çünki hiç görmedim kullanırken :D gittigidiyor da 775 ytl 600 ytl gibi bi fiyat düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 biraz açarsan sevinirim. senin alabilmen için mi çok yoksa piyasa fiyatına göre mi çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 2. Yani satarım diyorsan sat da 2. el lense o parayı vermezdim ben şahsen. Optik özellikleri standart dışı da değil çünkü, fisheye ya da makro falan da değil mesela. Ben bu lensi senin bu sattın fiyata 0 bile bulurum öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 netten baktım bende , 750 den aşaa görmedim o yüzden 600 dedim. tmm 500 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 senin netten baktıkların kdv dahil 0 fiyat falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 teknosa hepsimarka gittigidiyor bulduğum fiyatlar böyle. annemden gelen bilgiye göre hiç kullanılmamış lens. 500 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 satmaktan vazgeçtim, bi arkadaşla canon lens karşılığı takas edicem =) sorry for botherin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 abicim teknosayı kıstas olarak almayacağımızı varsayarsak 750 ytl işte 0'ı. sirkecide 600 e rahat bulunur yani onu diyorum. neyse ilgimi yitirdim kaça istersen ona sat arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar