Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya bu konuyu aradım ama specific bişi bulamadım bu konuda. Bilgisayarımı 2-3 ayrı spyware programı ile taratıyorum bir kısmı bişi yok diyor. Ama spyware doctor burda bir trojan var diyo hani olmasa bile sinirimi bozmaya başladı bu. Bilgisayara format at diceksiniz şu an atabilcek durumda değilim finaller öncesi ve bütün bilgilerim bilgisayar içinde. Bu konuda sizce napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 montla ss...ınava gir anti spyware/virüs yazılımları birbirlerini virüs/spyware olarak görmeye meyilli onlardan birini görüyo olmasın? normalde zararsız k^eygen dosyaları, c^rack dosyaları falan yapıları gereği aynı şekilde algılanabiliyo edit fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya onu ben de düşündüm de ne biliyim içimi bir dert de almadı değil. Tamam bişi olmaz diyorum sonra kurmaya başlıyorum aklımda ya bişi olursa ya bilgilerim giderse falan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 trojan olarak gördüğü dosyaların adını yazsana buraya vardır loglarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Ya dosyalarım isimlerini değil de bulduğu trojan isimlerini bulabildim onları yazayım... Trojan-downloader.banload.bxm (bu bi siteden alınmış diyo) Spyware.Possible_website_Hijack ( bu da 127.0.0.1 ip si ile alakalı bişi diyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 e varsa silsin madem niye sadece var diyo? bazı spyware programlarıda sırf full sürümünü kakalatabilmek için spy alarmı veriyolar,hatta rahatsızlık verenleri bile oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Spybot - Search & Destroy bu programı dene, temizler diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 abi işte full sürüm almanız lazım diyo. Bi alt sürümü bunlardan bi tanesini buldu onun cracki vardı onu yaptım. sonra sil deyince de silemem diyo. Spybot - Search & Destroy bunu kullanıyorum ben de. Bunun yanında bi de spyware doctor kullanayım dedim. spyware doctor bu trojanleri bulan. Spybot bir iki cookie tracker haricinde başka bişi bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Combofix.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar