Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Yalnızlıga hiç bu kadar, acımamıştım.. Hiç bu kadar, kırılmamıştım.. Benim yalnızlıgım sensizlikti.. Sen yokken ben , Kendimden de uzaktım.. Sensiz bulamıyorum Ben kendimi.. Nereye kaçsam, Gene sana dönüyorum.. Kaçışlarım oluyorsun bazen, Kendimden kaçıyorum.. Senden.. Ve senli günleri anımsamaktan.. Ama olmuyor işte.. Yapamıyorum... Gücün gücüme güc katarken Bu sensizlik de niye? Neye baksam sen görüyorum Neye baksam mavini.. Kısır döngüdeyim şimdi Bitti derken gene Gene başlıyor hüsran.. Ve gece gene başlıyor.. Gene Sensizlik.. Ve sensizlik Damarımdan geçiyor gene, Kanıma karışıyor, İçime işliyor, Üşüyorum, Titriyorum.. Bagımlılık yapıyorsun, Daha fazla sen, Daha fazla acı Çekiyorum kanıma.. Yokoluşum ol istiyorum Hadi yok et beni, Dolaş kanımda, Korkma! hadi! Zehrini bedenime akıt.. Yeterki hissedeyim Unuttur bana sensizligi Hadi geç kanımdan Dolaş damarlarımda Öldür beni yavaş yavaş Öldür ki Beni ödüllendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar