Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dotaworld 1. DotA-Allstars Turnuvası !

Keops

Öne çıkan mesajlar

Magina mana yakar
Drow yavaşlatır
Clinkz fire dmg le yarar
Enchantress impetus la döver
Silencer glavie yle döver
Luna glavie leri sektirir
Örümcek yavaşlatır
Viper slowladığı yetmezmiş gibi ufak ufak dmg verir
Anubseran 2.5 sn de bir çift vurur

Bence bu herolara bu özelliklerini bozan itemler yapmak gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesela enchantress'da impetus ultiye dönmeden önce de ben impetus+stat giderdim yanıma da ağaç alırdım, milletten 50 tane laf yerdim ama eğer koridorda tek kasıyorsam hem karşıyı harasslardım hem rahatçana 2v1 tutardım hem de level 13 gibi skadi çıkardım, burda senin stat vermene birşey demiyorum zaten =) ama drow gang herosudur, üst/alt koridor'da cold'u 3-4ledin mi gange gidersin, hayır zaten 3 sn silence verdin iyi güzel de onun haricinde kayda değer büyü yok yani ne stun var ne dot var ne nuke var, cold vermemek çok saçma bence, hadi early game'de farm için vermedin diyelim, early game'de harassın allah'ını yersin sen slow vermezsen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel in haklı oldugu konu takımlara bağlı olması. Trax end game herosudur. Oyun sonu çakar silencesini verir ayarı. Başlarda eğer takımında yeteri kadar slow stun vs varsa stat vererek daha iyi kasabilir. Cold Arrow a da bir tane verirsin başta. O da karşıyı haraşlamak içn. Bildiğimiz gibi rakibe direk attack yaparsak creeplerde bize saldırır. Fakat tek cold arrow u kısa yol tuşu ile atarsak creeplerden atak almayız. Bu yüzden cold arrow a da en azından bir tane verilmeli. Slowu çalışmasada olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...