Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ben drow a drow demem drow slow vurmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aura + stat gidip helm aldın, oyun bitene kadar 1. skille vermicen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 vermicen geregide olmuyo takımına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yok artık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Magina mana yakar Drow yavaşlatır Clinkz fire dmg le yarar Enchantress impetus la döver Silencer glavie yle döver Luna glavie leri sektirir Örümcek yavaşlatır Viper slowladığı yetmezmiş gibi ufak ufak dmg verir Anubseran 2.5 sn de bir çift vurur Bence bu herolara bu özelliklerini bozan itemler yapmak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kimse bogazınıza yapışıp yapın demiyor yıllarda deneyip gördük yeni taktikler ürettik eskisiyle karşılaştırdık iyi olanı seçtik. siz yapmayın yani hakkaten beni etkileyen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bencesini yazdım zaten konu cihan la dalga geçmekken nerelere geldi. Sonuç olarak Blaq halen dota tarihinde ki en kötü oyunculardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 stratejik olarak yanlıs 3 skille oyun mu oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 drowa life steal kasan oluyor epey,farm için yapılıyor benim bildiğim.Elbette Cold arrow a verilmezse drowu oynayan bağ ve bahçeyle uğraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 vay anasını herkes ne biliyo yav oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 drowa aura stat giden adamdan fazla biliyorlar, trolle 5 tane bash falan kasarsın bir de allah bilir NASIL OLSA BAŞTAN ÇIKARMIO QANQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 :) eminim fazla biliyolardır neyse uzatmıcam ilerde dener görürsünüz. bende eskdien böyle diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 1 kere silence wercen 3-2 gidicen ya aaaa km napıyosa yapsın demekki o da öyle başarılı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 drowa helm yapan bütün agi herolarına helm yapar moda oldu zaten anlamadım gitti, bir oyunda viper'a helm yapana herhangi bir yorumumum olmaz yani =) direk küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bende onu diyorum herkes bildigi gibi oynasın ben sadece gidilir diyorum her heronun tek taktiği yok. çok çeşitli sonuçta karşıdnakine ve takımıdnakilere bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 vipera helm yapılmaz mesela da ne alaka yani cold arrow nedir dmg over time vurmuo slowda zaten takımda stun varsa başka slow varsa aşırı gerekli degil onun yerine verdigin stat early gamede çok avantaj saglıyor ve erken lvlda çok yüksek dmga çıkıyosun 1 silenceda yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya mesela enchantress'da impetus ultiye dönmeden önce de ben impetus+stat giderdim yanıma da ağaç alırdım, milletten 50 tane laf yerdim ama eğer koridorda tek kasıyorsam hem karşıyı harasslardım hem rahatçana 2v1 tutardım hem de level 13 gibi skadi çıkardım, burda senin stat vermene birşey demiyorum zaten =) ama drow gang herosudur, üst/alt koridor'da cold'u 3-4ledin mi gange gidersin, hayır zaten 3 sn silence verdin iyi güzel de onun haricinde kayda değer büyü yok yani ne stun var ne dot var ne nuke var, cold vermemek çok saçma bence, hadi early game'de farm için vermedin diyelim, early game'de harassın allah'ını yersin sen slow vermezsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Luriel in haklı oldugu konu takımlara bağlı olması. Trax end game herosudur. Oyun sonu çakar silencesini verir ayarı. Başlarda eğer takımında yeteri kadar slow stun vs varsa stat vererek daha iyi kasabilir. Cold Arrow a da bir tane verirsin başta. O da karşıyı haraşlamak içn. Bildiğimiz gibi rakibe direk attack yaparsak creeplerde bize saldırır. Fakat tek cold arrow u kısa yol tuşu ile atarsak creeplerden atak almayız. Bu yüzden cold arrow a da en azından bir tane verilmeli. Slowu çalışmasada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar