bliywig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 en son Al' Akir de oynuyordum. pvp ağırlıklı olsada rp guildleride boldu. son 1 senedir ne oldu ne bitti pek bilmiyorum. Magtheridon dışında arada outdoor pvp de yapabileceğim ama adam gibi rp guilderi olan bir server önerebilirmisiniz? En azından Al'Akir de olan biri bana son durumu yazabilir mi? ona göre migrate edicem charı belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Al'akirdeyim :) Rp yapan guild görmedim Server olarak cok lag oluyor bende menmun degilim ama guild ile geldik buraya gideceksen RP serverlarına git RP istiyorsan :) Pvp serverında Rp fazla bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bu arada yanlış yazmışım of 1 sene alakasız kalınca... PVE ağırlıklı bir server arıyorum RP diil :D bi an Rp pve ye girio sandım öyle abuk bi düşünce :D PVE serverı tavsiyesi olan ? level 70 Paladin Protection (Horde) düzgün bi ortam varsa (ortamdan kastım guild) p palayı migrate dışında istenilen class char açıp kasabilirimde saygılar(healer de olabilir bu char bi ihtimal) içime sinmeden de olsa eventlarada istenilen saatte gelirim sorun olmaz. 70 pala kasmışsın 1 sene ara vermişsin hiçmi tanıdık yok falan diceksiniz ama bizim ekip bıraktığı için wow u biraz biç gibi kalmış oldum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hmm : ) Bloodscalp güzel bir serverdır eski serverım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yanlız oha yani. ne çok şey deişmiş oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar