soulberry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bi yerde bi şey izledim, şu anda açık duruyo. online dizi yani. bunu nereye yüklüyo firefox? kapatınca gidicek, şimdi bulursam kopyalim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Cache diye dosya var.Bul'dan aratırsan bulursun heralde tam nerdeydi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 firefox onları piç edip kaydediyo internet explorer gibi değil. cache viewer extension varsa onunla, ya da ad block plus varsa onda engellenebilecek öğeleri göster diyince çıkan listeden bulunabiliyo. ama hep kasan şeyler bunlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 C:Documents and SettingsUSERLocal SettingsApplication DataMozillaFirefoxProfilesc2axlukh.defaultCache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar