Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 garip bi durum oldu. Cd yi takiyorum mesela wc3 yukluyorum hersey guzel hos yukluyo faan ama oyunu baslat dedidigmde cd-romda cd yok diyo baska cdlerle deniyorum boyle bi soerun yaratmiyo. device managgera baktim cd-rom yuklu ama o aptal sari soru isaretlerindende var yaninda sildim tekrar tanittim ayni sorun devam ediyo. İstetim sistemi xp cd-rom ise lg ne olmus olabilir?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 crack yapmayı denedin mi gibi bi soru sorsam ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 warez kokusu alıom özelden yapanız daa iyi olur bence yassah çünkü[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar