Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 adam orda bariz götünden sallayarak blizzardın raid boss sistemiyle dalga geçmiş, sizde ciddiye almışsınız abi inanamıyorum ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Cons said: said: 6. Heimdall the viciously overtuned but gets nerfed in two weeks OMG GELECEĞİ GÖRÜYORLAR diosun ki kişisel yorum olamaz. :) sende haklısın tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ben oyunu bile oynamıyorum ki, billion'a milyon demiş birisi onu düzelttim sadece sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Cons said: adam orda bariz götünden sallayarak blizzardın raid boss sistemiyle dalga geçmiş, sizde ciddiye almışsınız abi inanamıyorum ya ahahaha. olabilir? zaten diorum bu liste gerçek olsa nerden buldun lan derler adama. ama olamıcak bi liste değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bi de şu blodhemn in verdiği ss, oyunda kullanımda olmayan dosyaların açılmasıyla editlenmiş kişisel bi serverdan fln olabilir mi? Hani mmo champ fln da gelecek silahları vs ordan bakıp "aa bakın burda böyle bi dosya var" die söylüolar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oyuna patchle eklenen bölgenin eski sürümdeki dosyalar içinde olacağını sanmıyorum. itemlar zaten patchlerden önce çıkmıyor, ptr dosyalarının içinden çıkarıyorlar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hum. o zaman o ss direk sallama yani hayır zaten bariz belli official bi görüntü değil yok adam tek başına boss fightta fln da. çakma free bi serverdan görüntü o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar