yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 şöyle bişey gördüm dolanırken: http://yusufozan.blogspot.com/2008/12/bir-yaratclk-ki-ivan-tihienko.html çok enteresan bir olay. nasıl anlatacağımı bilemedim mecbur linki açacaksınız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Süpermiş.Özellikle hokey olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oha süper : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 edit : cok pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben cakmadım bu olayın mantıgı ne :S guzel bisi ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben de çok sempati duymadım niye bu kadar süper? olayı mı anlamadım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 adam sadece olsa ne güzel olurdu diye dizayn yapmış yanılışım yoksa, gerçek değil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bilim kurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yalan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 warcraft 3 aurasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Olabilecek bir şey. Teknoloji belli bir çizgiyi geçti artık, devrim niteliğinde icatların gelmesi muhtemel. Bundan önce ekranlı gözlükler gelir ama sanırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mmorpg oyunları gibi olmuş targetler var gibi. insanların mekanikleşmesi gibi birşey olurdu bunun sonu. gerçekleşeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 abi kendi interfacein bilgisayarın var işte. gpste mekan arıyosun. şu tarafta diye gideceğin yere ok falan çıkıyor. bilgisayar mekanızması gibi bişeyi var herkesin özel. data transfer'den çoklu oyun sistemine kadar duşunmüş adam ama sadece düşünmüş tabi gerçek bişey değil. olsa süper olurdu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 heralde en feasible hali interaktif bir sey degil ama, kemer gibi giyilebilecek ve kemerinde hizli bir sekilde donecek olan bi lazer projeksiyonla yere bisi yansitmak olurdu. tasinan bir SICK laser i gibi ama input degil output alan :) tabi enerji, goruntu, isinma gibi sorunlari olur su anda, onlar da mucitlerin problemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Gozluk cok daha saglam bi cozum olur belkide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bu türkiyede olsa trafik kazaları fırlar millet kavga çıkarır bu nasıl bişeyya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar