Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 http://www.myspace.com/dsayman adresinde yüklü en üstte zaten çalar hemen Backing Track değil kendim yaptım hepsini. Yorum yaparsanız sevinirim , teşekkür şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dinliyorum şu an da nelerini neyle yaptın açık yazarsan daha mantıklı yorum yapabilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Davulları bilgisayarda yazdım , bas , ritim ve lead gitarı kendim çaldım vokali de kendim yaptım. Teşekkür vakit ayırdığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 davullara yorum yok o zaman :) vokal yetersiz, büyük ihtimal farkındasın :) kötü değil, zayıf ama. mikrofon da çok iyi değil anladığım kadarıyla. ritm gitar düzgün temiz, tonu da güzel, zaten şarkının ritm gitarında bir şey yok pek. ha keza bass gitar. solo gitar sesini biraz daha açabilirmişsin. sanırım en çok önem verdiğin kısmı da solosu. screamler güzel :D yazdığın soloya girerken tonun bir anda değişimi "nolduk" dedirtebilir. uzay solosu diye tabir ettiğim -metal düşmanlığına gel :P- kısma kadar solo blues falan vaadediyordu, sonrasında şarkıya uyup shredding'e girdin, beni bozar :P çok olumlu bir eleştiri olmadı sanırım, ama samimiydi. üç kuruşluk müzik bilgimle bu kadar yapabiliyorum, umarım işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 myspace ine bak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 şu kötü davul programları çok sinir bozucu oluyor, sanal bas-trampet sesleri başımı ağrıttı. gitarları da pek beğenmedim, normalinden çok da farklı değil bentleri ve bikaç başka şeyi saymazsak ki normali daha iyi. soloda da kulağıma yanlış notalar geldi. vokal detone tabi. bunun dışında güzel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 teşekkürler yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 beğendim ama mikrofondan dolayı galiba ses bazen tamamen kayboluyor gibi geliyor ama genel olarak beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sesim yetmedi bazı yerlerde mikrofon güzel aslında suç bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar