Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya şu düğünde kırmızı kurdela takma geleneğini hiç anlamadım nedir bu ya? bir düğünde illaki gelin takmak zorundamı şunu... eski saçma geleneklere de şaşmak gerek ne gereksiz bişi bu... takınca noluyo takmayınca noluyo... sizin için ne değişiyo... millet gelini kurdelasız gorse sanki ayıplayacak, ama turklerde değil mi namus manyaklıgı? Geçen gün düğüne gittim, kadın 2.evliliğini yapıyo, akraba; iyide bu kadın nası oluyoda 2. düğününde kurdela takar? Zaten yalan soylenecekse niye takılıyoki bu dava... maksadin ne oldugu belli değil, valla ben kıl oluyorum ya siz?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kedidir kediii, takma kafanı bööle şeylere, ders çalış müzik dinle. belki de gelin kırmızı kuşak falandır, neme lazım :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 döndün demek hafta sonun nasıl geçti çok eğlenmişindir eminim.;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Herkezin kendine göre adetleri var. sen takmassın kurdele olur biter.:)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi düğünde uyudum,masaya koydum kafayı saat 5te kaldırdılar... ne alaka allam, kırmızı kurdela takarsa noluyo? millet sanki aaaa diye hayranlık duyuo... takmassa da bu sefer millet ooo efekti veriyo... benim asıl merak ettiğim boyle saçma bi gelenek nerden gelir ve insanlar zaten saçma bisembolü olan su olay için niye boyle yalanlar eder eyler?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yavrum senin psikolojin bozulmus:) sen bi doktora gorün bence.tamam saçma olabilir ama bu kadar kafana takma komplekse girme yarın birgün sanada takarlar bir kırmızı kurdele gorürsün :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 boşvermek lazım. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 09 Mayıs 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu bekaretimi simgeliyodu?[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 he... kadın 2. evlilikte takmayı nası becerdiyse, artık yalan diyte yoruyorum ben...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet normalde bekareti simgeliyor...[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bekareti simgeler ama ikinci kwere evlenen birini takması abese iştigaldir hatta abese iştigalden hapse atalım biz onu[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o zaman kadının ıkıncı evlılıgıyse dıktırmıstır.:)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 lafı benden aldın diktirmiştir olayını :) benimde aklıma o geldi[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahah senden cok yasıcam desene :) tobe tobee[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kırmızı kurdela turk gelenegi dimi?=[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben oyle biliyorum...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ayıp yani. Kadınları mal yerine koyan birşey... Erkeklere de mavisi verilsin :P[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mavi kurdelede erkeklerin bekaretini simgelesin :P[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Erkee siyah isterim:) yok rengi simgesel olarak kullanıyolarsa beyaz derim.. ps: ucmayalım ucurtmayalım Edit: Şu :o simgesini yapamadımbi nasıldı ya[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 09 Mayıs 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Batilc tarafından 09 Mayıs 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Estel_Anorien, 09 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: evet normalde bekareti simgeliyor... evlenirsem asla takmam onu ben yaa,mal mıyız kardeşim?[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 illa takacan diye bi olaymı var ben evlenirsem düğün bile yapmam[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Takma bence de 555 :P dedim zaten mal gibi ne o öyle...[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Öne çıkan mesajlar