Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında dil öğrenimi için ne yapmak gerek?

hharuun

Öne çıkan mesajlar

Merhaba seneye yurtdışında dil öğrenmek istiyorum, sizce nasıl bir yol izleyeyim? Danışmanlık firmalarıyla mı konuşayım yoksa direkt yurtdışıyla mı irtibata geçmek daha iyi?

Bu aralar bir fuar olacak mı bildiğiniz? Lütfi Kırdar da vardı büyük bi fuar onun tarihini bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Danışmanlık firmaları tabii ki. Ucret almıyorlar senden ve bu işleri sürekli yaptıkları için prosedür hakkında gayet bilgililer. Akare eğitim fuarları oluyor ama bu sene geçti 1 2 ay kadar önce yapıldı, başka bilmiyorum. 2 3 ayın pek bir şey kazandıracağını sanmıyorum, imkanınız varsa en az 1 yıl civarı gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yok ilk basta cok hizli ilerliyosun, bi sure sonra cok yavasliyo, o yuzden oyle..

ben 3 senedir yurtdisindayim, ilk 6 ayda ilerledigim kadar sonraki 2 senede anca ilerledim.. bi sure sonra yavasliyo kendindeki ilerlemeyi gorememeye basliyosun..

yani beginner olarak gidip 6 ay sonra donsen, oo abi cok sey ogrenmissin derler.
intermediate gidip 6 ay sonra gelsen, onu cok goremezler.

advanced gidip gelsen, daha bi zor..
Sosyal ağlarda paylaş

cok para baymak istemiosaniz onerim kucuk sehirler. avustralya yada irlanda fln.
kucuk sehirlerde masraflariniz su sekilde olur:
50 pound ev vs..
50 pound yemek vs..
20 pound yol vs..
120 pound haftalik total
yaklasik 120 pound harcarsiniz. 6+ aydan fazla gelirseniz part time calisma izni alirsiniz.
buyuk sehirde masraflar yaklasik:
90 pound ev
70 yemek
30 yol
190 pound haftalik

kurslar 9 aylik 1000 pounddan baslar 5000 e kadar gider(sonsuza kadar gider aslen) 15 saat/w
tavsiyem
int. seviye 1 yil gelmeli
advance 6 ay
elementry 1.5 yil

herseyi bulabileceginiz bi site www.gumtree.com
gitmeden bol bol gozatmanizi tavsiye ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...