Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Bilgisayar

Predator

Öne çıkan mesajlar

celeron 466
128 sdram
10 gb hd
52x asus cd-rom(azcık eski yavaş çalışıyor ama temizlense canavar gibi çalışır)
abit anakart
atx kasa
32 mb tnt2 ekran kartı
sound blaster pci 64 ses kartı
mouse+klavye(klavye sıfır)

tek monitörü eksik

200-250 milyona satıcam. ilgileniyorsanız 84531136 ıcq dan ulaşabilirsiniz ya da buraya mesaj atın farketmez. yada özel mesaj atın işte...[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Madem buraya yönlendirildik cevabımı buraya yazıyorum .(cevap babacuma yönelik değildir) (Tamda yollama tuşuna bastım kilitlenmiş heh şansız gündeyiz herhalde en baştan yaz şimdi işin yoksa bir sürü gereksiz için)
----------------------------------------------------------

lol anlayış isteyen kim benim ordaki kastım anlama kapasitesiydi (zıttıda anlama özürü oluyo), zaten belli oluyor buna sahip olmadığın mesajından.

haddini aşıp benim üslubumu bozmama sebep olan sensin arkadaşım , 3. sinir bozucu anlamsız mesajın olmasa yazdıklarımın hiçbiri yazılmıyacaktı.

forum kurallarını senden öğrenecek değilim. 2000 den beri burdayım ne nasıl olur aşağı yukarı biliyorum.4 yıldır sessiz sakin bir forum okuyucusuyum. arada iki üç çıkıntı adamla takışıyorum o kadar. çıkıntıdan kastımda ne yazdığını ve kendini bilmeyen adamlar lol bana babam yada bi büyüğüm gibi anlamsız şekilde davranan sensin . haddini aşanda sensin arkadaşım kendine gel kendini bil...
bi yazılı kurallar bir de sözlü kurallar vardır. sözlü kuralları insan olan anlar...

Bilgisayarı bugün 150$ a (evet dolara) sattım. demekki şurda iki üç atıp tutan adamın sözüne güvensem 150 milyona satıcakmışız lol. hiç birinizden öğrenicek değilim ne ne kadar eder diye , kaç yıldır bu piyasanın içindeyim. iki üç bilginizle kafa tutmaya çalışmayın. ha konu açar yorum alırım ne kadar eder diye ama o sizin GÖRÜŞÜNÜZ olmak zorundadır , diretme gibi bir hakkınız yok şu fiyata satıcan diye.

hatam olsa estelden dilediğim gibi özür dilerim ama benden bi daha neyi yapmamamı umduğuna kanaat getiremedim lol[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...