Darti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Wintergrasp ta gozukuyor bu vendor ama ben belirtilen koordinatta goremedim. Wowheadda yazılan yorumlardan tam net bir sey anlamadım.Bu vendorun sattıgı hateful ıtemlerı hakkında bılgısı olan varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 geldi de item satmiyor daha. sanirim savage gladiator silahlarını satıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 item manasında gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ne zaman gelicek peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 3.0.8 ile gelicek olan vendor. yeni itemlar eklenicekmiş.patch notes da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Darkthrone said: 3.0.8 ile gelicek olan vendor. yeni itemlar eklenicekmiş.patch notes da var. Peki 3.0.8 ne zaman gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hozceri said: Darkthrone said: 3.0.8 ile gelicek olan vendor. yeni itemlar eklenicekmiş.patch notes da var. Peki 3.0.8 ne zaman gelicek Bilmiyorum. Yaklaşık 2 haftadır ptr açık. 3.1.0 ulduar şubat başında çıkıcağı, 3.0.8'in son patch olacağı göz önünde bulundurulur ise yılbaşı sonu çıkar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar