Astral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 miye oluyor yahu bu? ne spyware, ne addware ne başka bir şey var bilgisayarımda düzenli olarak scan ederim. firewall veya msnin portlarını blocklayacak bir şeyde yok ve bağlantı problemimde yok. yüksek ping, lagspike vs. gibi mesaj yazıyorum gitmiyor mesaj yolluyorlar gelmiyor oturumu kapat dediğimde hedehödöyle konuşma başlatamadık diyor KIRIRIM BU MSN'i. nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 msn'in kendi sorunu bana da oluyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bana çok sık oluyor. ayar oluyorum 2 laf edemiyorum kimseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 spy mpy arama msn'in kolpalığından, herkese oluyor, bazısı farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar