ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 trojan girdi pcye adware kurdum buldu sil dedim kenardaki kırmızı trojan çarpısı duruyor. nasıl silicez bunu? edit: gorev yoneticisinde de hala gorunuyor bu uygulama (svnhost.exe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 malwarebytes indir, update et. sora bilgisayarı safe modda açıp full scan yap. heralde canına okur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Combofix isimli trojan temizleyicisini çalıştırıp bir dene genelde boot a yüklenen tüm trojanları dümdüz yapıyor. combofix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kurdum programı açtım guvenli modu runtime error verdi. düz modda açtım yine runtime sildim tekrar kurayım dedim install dosyasını açmıyor. engelliyor galiba trojan. system32de buldum svnshost ve svcshost.exe diye sildim ikisini de umarım başka yere kopyalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ben o svnhost.exe ile yıllardır beraber yaşıyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 internet ve pc hala hissedilebilir şekilde yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 vay anasını, iki program da mı yüklenmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ikincisine sitesinden baktım spesifik bi virüs içinmiş indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ayrıca youtube videolarında ses falan da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 valla safe modda bile dert çıkarıyosa, en temizi format atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bi tane pop up çıktı antivir kurun windows mindows continue diyor çarpıya bastım yuklemeye başladı gorev yoneticisinden zor iptal ettim. yok mu şoyle babayiğit bi antivir onerisi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kaspersky yani ne vardıysa halletti onu da halleder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 başka başlık açmayıp burdan sormak istiyorum.Bende task managerda 5 tane svchost.exe gösteriyor.Bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 evet normal o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 malwarebytes ı silip guvenli modda tekrar kurdum tarattım. 11 tane nesne sildi ama sekiz partisyondan daha dorduncudeydi 1.30 saat sonra, ben de kapattım. su an durum iyi gibi sagolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 evet lsass.exe cıktı bi de basıma symantec fix sasserle aratıyorum bi bok bulamıyo. windows cdsi yok varsa format dısında bi oneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dostum combo yu denemedin mi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yazılım dogrulanmıyor acayım mı diyor ac diyorum hic bisey olmuyor. simdi de bi system dosyası bozulmus ne hikmetse windows ekranını bile goremiyorum. bi sekille yedekleyip format atıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ardelen said: evet lsass.exe cıktı bi de basıma symantec fix sasserle aratıyorum bi bok bulamıyo. windows cdsi yok varsa format dısında bi oneriniz. TASKKILL /F /IM lzass.exe Boottan kaldır sonra registryden edit: sorumluluk almıyorum ters birşey olursa, ama sanmam . edit2: LSASS.EXE imiş, LZASS.exe adında kendini kopyalayan bir trojan vardı o sandım, pardon kthx . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar