Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

svnhost.exe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trojan girdi pcye adware kurdum buldu sil dedim kenardaki kırmızı trojan çarpısı duruyor. nasıl silicez bunu?

edit: gorev yoneticisinde de hala gorunuyor bu uygulama (svnhost.exe)
Mesaj tarihi:
kurdum programı açtım guvenli modu runtime error verdi. düz modda açtım yine runtime sildim tekrar kurayım dedim install dosyasını açmıyor. engelliyor galiba trojan.

system32de buldum svnshost ve svcshost.exe diye sildim ikisini de umarım başka yere kopyalamaz.
Mesaj tarihi:
bi tane pop up çıktı antivir kurun windows mindows continue diyor çarpıya bastım yuklemeye başladı gorev yoneticisinden zor iptal ettim.
yok mu şoyle babayiğit bi antivir onerisi arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
malwarebytes ı silip guvenli modda tekrar kurdum tarattım. 11 tane nesne sildi ama sekiz partisyondan daha dorduncudeydi 1.30 saat sonra, ben de kapattım. su an durum iyi gibi sagolun varolun.
Mesaj tarihi:
yazılım dogrulanmıyor acayım mı diyor ac diyorum hic bisey olmuyor. simdi de bi system dosyası bozulmus ne hikmetse windows ekranını bile goremiyorum. bi sekille yedekleyip format atıcaz artık.
Mesaj tarihi:
ardelen said:
evet lsass.exe cıktı bi de basıma symantec fix sasserle aratıyorum bi bok bulamıyo. windows cdsi yok varsa format dısında bi oneriniz.

TASKKILL /F /IM lzass.exe

Boottan kaldır sonra registryden

edit: sorumluluk almıyorum ters birşey olursa, ama sanmam .

edit2:
LSASS.EXE imiş, LZASS.exe adında kendini kopyalayan bir trojan vardı o sandım, pardon kthx .
  • Yeni Oluştur...