ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 benden içerü derken yunus emrenin kanserden bahsediyor olma ihtimalini tartışalım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bence de var öyle bi ihtimal yani. neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bence çift cinsiyetten bahsediyor kanser değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bence ikiz kardeşi varmış ama gebelik esnasında ölmüş ve vücuduna yapışıp tümör gibin bişey olmuş iyi huylu.. House'laşırsak eğer bu durum halüsinasyonlara yol açmış ve bu yüzden Tanrı aşkıyla dolup taşan birine dönüşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bi ben var bide içimdeki ben var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar