GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 20 yaşından itibaren kadınlar ve erkekler, her 10 yılda bir karakteristik farklılıklara sahip oluyorlar. Kadınlar her 10 yılda bir hangi ülkeye benzerler ve neden? Peki ya erkekler?... Onlar her 10 yılda bir hangi demiryolu taşıtına benzerler ve neden? (Yorumlar sizin görüşünüze kalmış...) KADINLAR 20 yaşında kadın Afrika gibidir. Henüz keşfedilmeyen yerleri vardır 30 yaşında kadın Hindistan gibidir. Heryanı sıcak, bereketli ve esrarengizdir 40 yaşında kadın ABD gibidir. Teknik bakımdan mükemmeldir 50 yaşında kadın Avrupa gibidir. Her tarafı tahrip olmuştur 60 yaşında kadın Sibirya gibidir. Herkes nerde oldugunu bilir ama kimse gitmek istemez ERKEKLER 20 yaşında erkek banliyö treni gibidir. Her istasyonda durur. 30 yaşında erkek posta treni gibidir. Önemli istasyonlarda durur. 40 yaşında erkek ekspres gibidir. Büyük istasyonlarda durur. 50 yaşında erkek marşandiz gibidir. Sadece su almak için durur. 60 yaşında erkek lokomotif gibidir. Boşuna gider gelir. 70 yaşında erkek kaza yapan tren gibidir. Depoya çekilir. ******** BUNLARDAN SONRA Sağlık.....gerek Huzur.....erek Sevgi.....dilek Para.....bunlardan sonra Bilgi.....olmazsa olmaz Kültür.....eski beste, ince saz Eğitim.....önce naz sonra niyaz Mevki.....bunlardan sonra Flört.....davet Tutku.....esaret Aşk.....evet..evet..evet Evlilik.....bunlardan sonra Haylazlık....üzmeden Çapkınlık....azmadan Sarhoşluk.....sızmadan Kumar....bunlardan sonra Eş....elmayı yedirir İş....çarkları döndürür Çocuk....nesli sürdürür Aile....bunlardan sonra Zeka....beyinde bir dans Yetenek....doğuşta avans Akıl....kazanılır şans Başarı....bunlardan sonra Sabır....kilit taşı Ölçü....aklın yoldaşı Hoşgörü....bakmaz şaşı Olgunluk....bunlardan sonra Nezaket....inceldikçe Tevazu....öğrendikçe Adalet....güçlendikçe İnsanlık....bunlardan sonra İnatçı....yaşanılmaz Cahil....konuşulmaz Yobaz....tartışılmaz Kötü....bunlardan sonra Ana.....sevecen Baba.....gülecen Eylem.....müstehcen Doğum.....bunlardan sonra Hırs....gözleri karartır Nefret....ömrü kısaltır Kıskançlık....aklı azaltır Ölüm....bunlardan sonra
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hahaha süper ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben bir hindistan cevizi olmayı tercih ederim[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi süpersin benimle evlenir misin? :P
Öne çıkan mesajlar