Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Beyler Gitar Bass Çalan ve Vokal Güzel Yapabilecek Arkadaşlarla Bir Gün Buluşalım Sum41 yada istediğiniz herhangi parçaları çalalım bende netten buliyim çalişiyim hehe bence böyle bişey yapsak fena olmaz aslında düşünüyorum sum41 dan still waiting i çalalım kayıt edelim patiye sürelim hehe güzel olur citten antalyadakilere sesleniom gençler hadi bakalım =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yoksa Akdeniz üninin kampüsüne "yeni kurulan grup için bas gitarist ve vokal aranıyor" diye ilanlar asan sen misin?hayır ben ikiside değilim sadece merak ettimde :)[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Kurban'ın "İstersin" şarkısının sonundan alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 muahahahah liseye gidiom daha ben destur abi yok ben değilim muehueuhe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hoba hoba hoba kimse yokmu ya?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 gençler uyumayın pls?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar