erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bizim okulda (yıldız) olcakmış konser. biletimi aldım ben de. gelcek pati var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sırf danny mi gelio nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 evet danny geliyo tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Organizasyon sadece 1 kişinin yol ücretini karşılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ya garipler parasızlıktan neler yapıyo kaç senedir, üzülüyom param olsa donation yapcam. halbüsüm güzel de gruptu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Adamlar Rockistanbul'da yanılmıyorsam,Faithless gibi bir büyük ile beraber Headliner'dı.Harbiye Açık'ta konserler verirlerdi. Son birkaç senedir olmiicak yerlerde çıkıyorlar,tamam ülkede tutuluyorlar ama ne bileyim,karı kızla falan mı yediler parayı naptılarsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 akşam dışarı çıkmaya niyetlenirsem gelirim ben de belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 biletler bitmiş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o değil de yorumlamayı unutmuşum konseri. çok güzeldi bence, atmosfer de iyiydi. insanlar akustik konser olduğunun bilincindeydi. bi kaç dallama hariç tabi, biri ıslıkla eşlik etmeye çalıştı çoğu şarkıya. bi kaç kız da one last goodbyeın ortasında kikirdemeye başladı. biz orda hayatla bağlarımızı koparmak üzereyken atmosferin içine ettiler falan filan. playlist dolu doluydu, hem anathemanın hoş şarkıları vardı, hem de coverlar süperdi. wish you were here, high hopes, nothing else matters, wasted years,cello song falan coverladılar. bi tane coverın ismini söylemedi, ilk defa duyup çok beğendim ama adını bilmiyorum. gidip de adını bilen biri söyleyiverse süper olur:) bi de street spirit diye bir şarkı coverlandı. çok beğendim. arkadaşa sordum kimin bu şarkı diye. radiohead cevabı aldım. o an karar verdim bazı önyargılarımı yıkmam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hmm, güzel bişey olmuş gibi aslında. Paraya kıyıp gidemedim ben. O kadar üzülmedim aslında ama yine de gidilebilirmiş hehe. High hopes demek.. Hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar