fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 program ekle kaldırdan yapıyorum. şöyle bi hata veriyor. çözümü veya alternatif yolları nedir komple silmenin. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bir sekilde bir cd/dvdsini edinip deneyebilirsin. trial versiyonunu filan bulursan o da olabilir. ek: yukler gibi cd ile acacaksin, orada install ile birlikte repair ve uninstall de cikacak, uninstall secenegini sececeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hah işte cdden setup çalıştırınca da aynı hatayı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 http://support.microsoft.com/kb/928218 googla "ms office 2007 silemiyorum" yazdım. çıktı direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 uzun bişi.. format at en temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 abi uninstall bile çuvallayabiliyo ya ahaha (bu arada xp lisans satışları bitecekti güya, ama biraz daha öteye almış MS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 valla yaptım oldu. sildim. baştan kurdum. crack yaparken bozmuştum çalışan crack de buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ha sözümü geri alıyorum crack varsa işin içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Windows Install Clean Up diye bir olay var. updatelere kadar herşeyi siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar