ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 görüntü özelliklerine girmeye çalıştığıda(sağ tuş özellikler ;p) sole bir uyari veriyor; Sistem yöneticiniz görüntğ denetim masasini devre dışı bırakmiş die bir uyari veriyor be giremiyorum..!! makinedeki butun kullanici ayarlarina baktim bole bir secenek yok..ve 1 saatir arayip kasmama ragmen bulamiyorum delirmek uzereyim... lutfen birisi el atsin yoksa kafayi kircam[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 c:windowssystem32desk.cpl, sanmiyorum olsun ama burdan bir girmeyi dene. bir de log out olup eger sifresini biliyorsan ya da sifre kullanilmadigini varsayarak administrator olarak login olmayi deneme.
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bende giremiyorum ama hata daha farklı sağ tıklayıp açıyorum özellikleri masaüstü sekmesine tıkaldığımda direk hata veriyor rundll bi problemle karşılaştı ve kapatılacak vs vs...
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bendede direk kapaniyor 1sn sonra. Acaba yeni bi virus falanmı çıktı ?![signature][hline]Even a Jedi could LD.
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla bende bi worm var temizleyemiyorum bi türlü o yüzden oluyor muhtemelen
Öne çıkan mesajlar