ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 görüntü özelliklerine girmeye çalıştığıda(sağ tuş özellikler ;p) sole bir uyari veriyor; Sistem yöneticiniz görüntğ denetim masasini devre dışı bırakmiş die bir uyari veriyor be giremiyorum..!! makinedeki butun kullanici ayarlarina baktim bole bir secenek yok..ve 1 saatir arayip kasmama ragmen bulamiyorum delirmek uzereyim... lutfen birisi el atsin yoksa kafayi kircam[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 c:windowssystem32desk.cpl, sanmiyorum olsun ama burdan bir girmeyi dene. bir de log out olup eger sifresini biliyorsan ya da sifre kullanilmadigini varsayarak administrator olarak login olmayi deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bende giremiyorum ama hata daha farklı sağ tıklayıp açıyorum özellikleri masaüstü sekmesine tıkaldığımda direk hata veriyor rundll bi problemle karşılaştı ve kapatılacak vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bendede direk kapaniyor 1sn sonra. Acaba yeni bi virus falanmı çıktı ?![signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Valla bende bi worm var temizleyemiyorum bi türlü o yüzden oluyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar