Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 eheuehu yaw nası yaptın o işareti yukarda adres çubuğunda kedi resmi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 haha beni hala ele geçiremedi.. (bende neden çıkmıo ? eheh)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 valla bende çıkıyor forumlara çıkınca tepede adres çubugunda kara kedi resmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 o zaman buradan benim süper olduğum sonucu çıkıyor..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 eheh ne bilion belki bir tek bende karakedi çıkıyor o zaman ben süper olurum(yada uğursuz olurum zuah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Tepede internet explorer simgesini drag&drop ile adresin yazdığı yere bırakırsan sana da gelir arcane[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hayır gelmiyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 gelir[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bu arada internet explorer simgesi adress bardaki adresin hemen yanındaki simgeyi adrese bırakcan[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben geçmişi sil deyip yeniden girdim siteye ondan olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 tamam oraya bakıyorum zaten çıkmıyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 çıkmamasının sebebi sanırım favorites e çok önce eklemiş olmam burayı.. :) bi silip tekrar yüklersem çıkar belki bi ara çıkıodu hatırlıorum :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bende sadece internet bölümüne girince çıktı o kedi [Bu mesaj EarS tarafından 21 April 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 O favicon, yani favoritese eklediğiniz paticik sayfası kedili çıkar, epeydir var ben aylardır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 evet o sık kullanılanlara eklediğimde çıkıyor.. sanırım bu kedi her sayfada çıkmıyor bazı yerlere girince ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 muhahaha kara kedi uğursuluk getirir :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar