Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 said: üzerinden 3 hafta geçti.. hala ilk günkü gibi acı çekiyorum.. severken terkedilmek ne acı.. acı elbette de bu tür olaylar için 3 hafta oldukça kısa bir süre. 3 sene sonra hala ilk gün ki acı çekiyorsan bir sorun vardır daha çok. bir de Barney'nin bir sözü vardır tam detayını hatırlamıyorum ama "eğer bir kişiyle x süresi boyunca bir ilişkin olduysa, gelecek planların 2x'den daha ilerisi için olmamalı" tarzıydı sürelerden çok emin değilim ama böyle bir şeydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 pogodi said: Privhunter said: oooy oy 13 ay bir kızla çıkmıştım (evet ben :D) gece yatarken "seni ölene kadar sevebilirim demişti" .. sabah kalktım mesaj atmış "ayrılmamız lazım.." :S ahahahhahahahsdhj öyle deme.. o kadar çok sinirlenmiştimki sinir krizine girdim kimse beni tutamıyodu .. onu o kadar çok seviyordumki ve bi o kadar kızgındım .. 3 gün sonra arkadaşım aradı kızı ckm'de gördüm şimdi diye atladım taksiye bastım gittim. gördüm onu yanında bi erkek vardı bi anda ağlamaya başladım çıktım dışarı arkadaşım beni zor tutuyodu gittim bi bira aldım ve 2 yudumda bitirdim .. :S sonra tekrar girdim içeri ve yanına gittim bağırmaya başladım orda kıza sen ne yaptığını biliyomusun diye!!!.. Sonra cebimden onun bana hediye ettiği zippoyu çıkardım ve yere fırlattım. sonra yüzüne baktım ve bana yaptığın işte bu dedim o arada yumruklarımı sıkıyordum gözlerim yaşlı bir şekilde.. koca mekandaki herkez bize bakıyordu.. En son kızın gözlerinin içine bakarak kin dolu bir ses tonuyla ne halin varsa gör dedim.. Bu olaydan 3 ay sonra bile kendime gelememiştim.. şimdi kız benim eski en yakın arkadaşımla çıkıyor bu nası bi ..ospuluk söylermisiniz.. Lanet olsun hala bazen aklıma geliyor ve içim gidiyor ki üstünden 2 yıl geçti nerdeyse hafiften içimi döktüm özür dilerim.. edit: sonradan öğrendim orda yanındaki kuzenimiymiş ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ginaly said: Schwarzkopf said: bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı? yalandı. başka biri sana bunu söylerse o da yalandır. sen birine söylersen sen de yalan söylemiş olursun. insanın elinde bir iki yıllık datayla 40-50 yıllık forecastlerde bulunması sallamanın daniskasıdır. kimseye güvenmeyin, ilişkilerde tek amacın insanın kendi egosunu tatmin olduğunu unutmayın, toplam faydayı artırmak için birbirinizi sevmeniz gerektiğini ama her zaman bir B planına ihtiyaç duyacağınızı aklınızdan çıkarmayın. game theory bazlı hareket edin. genç dimağlara önerim budur. malesef her kelimesi doğru +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ginaly olaya marketing beyniyle yaklaşmış maksimize minimize. bir insan ne okuyorsa odur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 müstakbel sevgiliyi ginalyye maruz bırakıp bozuk mu değil mi anlayabiliriz mesela. ekleme yapmak istiyorum. ağlak olmadan romantik olmayı başarmış, çok da sahiplenmeden aşkın güzelliğini yaşayan adamın bugünü yarından hesaplamaya ilişkiyi her opucukte teraziye koymaya ihtiyacı olmaz zaten. Dynun said: Simdi iyiki aglamisim, onu dusunerek geceler gecirmisim mi diyorum? Ulan ne aptalmisim diyorum inkarla nereye kadar? her saniyesinden eğlenerek ogrendim diyorum ben acıkcası. daha iyi bi adam yaptı resetlememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 onla geçirdiğin süreler boyunca onun seni sevdiğini düşünüyordun sonuçta sonradan onun böyle olmaması ne kadar manalı bilemiyorum. ilerde yaşadığın bir ilişkinin ne kadar güzel olup olmadığını kıyaslayacak bir referansın olmuş mesela, o zamanki kadar aşığım vs gibi. her ilişkiyi o ilişki için yaşa başkalarıyla karşılaştırırsan haksızlık olur diyebilirsiniz ama bana öyle gelmiyor. her ilişki insanın standartlarını etkiliyor şöyle ya da böyle bence. bir de tabi tecrübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Privhunter said: pogodi said: Privhunter said: oooy oy 13 ay bir kızla çıkmıştım (evet ben :D) gece yatarken "seni ölene kadar sevebilirim demişti" .. sabah kalktım mesaj atmış "ayrılmamız lazım.." :S ahahahhahahahsdhj öyle deme.. o kadar çok sinirlenmiştimki sinir krizine girdim kimse beni tutamıyodu .. onu o kadar çok seviyordumki ve bi o kadar kızgındım .. 3 gün sonra arkadaşım aradı kızı ckm'de gördüm şimdi diye atladım taksiye bastım gittim. gördüm onu yanında bi erkek vardı bi anda ağlamaya başladım çıktım dışarı arkadaşım beni zor tutuyodu gittim bi bira aldım ve 2 yudumda bitirdim .. :S sonra tekrar girdim içeri ve yanına gittim bağırmaya başladım orda kıza sen ne yaptığını biliyomusun diye!!!.. Sonra cebimden onun bana hediye ettiği zippoyu çıkardım ve yere fırlattım. sonra yüzüne baktım ve bana yaptığın işte bu dedim o arada yumruklarımı sıkıyordum gözlerim yaşlı bir şekilde.. koca mekandaki herkez bize bakıyordu.. En son kızın gözlerinin içine bakarak kin dolu bir ses tonuyla ne halin varsa gör dedim.. Bu olaydan 3 ay sonra bile kendime gelememiştim.. şimdi kız benim eski en yakın arkadaşımla çıkıyor bu nası bi ..ospuluk söylermisiniz.. Lanet olsun hala bazen aklıma geliyor ve içim gidiyor ki üstünden 2 yıl geçti nerdeyse hafiften içimi döktüm özür dilerim.. edit: sonradan öğrendim orda yanındaki kuzenimiymiş ne.. ya benzer bi durumun abartısı bana oldu ama yapması gerekmezdi evet ilişkimiz benm aptallıklarım yüzünden bitmişti ilk aşkımdı ilk çıktıım deildi ama gerçekten aşık olduğum ilk kızdı.Benle ortam yapmıştı benden ayrıldı 1 hafta sonra grubumuzun davulcusuyla çıkmaya başladı daha sonra ondan ayrılıp 2 tane yakın diyebilceğim arkadaşımla çıktı hayatımda geçirdiğim en berbat günlerdi şimdi geçti hayatıma sokcağım kızları özenle seçiyorum şuandaki de öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bu tarz bi acıyı yaşadınmı en sağlamından yaşıcaksınki bi dahaki seferlerde rezistans kazanıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 2 3 kere yaşayınca rezistans ı kazanıyosun otomatik. Sadece onun acısıyla, diğerlerine saldırmamak lazım. Stabil yola devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bu kadar kasış bir konunun, bu kadar net ve kolay anlaşılır bir şekilde anlatıldığını hiç görmemiştim. Gerçekten tebrikler ginaly ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Privhunter said: pogodi said: Privhunter said: oooy oy 13 ay bir kızla çıkmıştım (evet ben :D) gece yatarken "seni ölene kadar sevebilirim demişti" .. sabah kalktım mesaj atmış "ayrılmamız lazım.." :S ahahahhahahahsdhj öyle deme.. o kadar çok sinirlenmiştimki sinir krizine girdim kimse beni tutamıyodu .. onu o kadar çok seviyordumki ve bi o kadar kızgındım .. 3 gün sonra arkadaşım aradı kızı ckm'de gördüm şimdi diye atladım taksiye bastım gittim. gördüm onu yanında bi erkek vardı bi anda ağlamaya başladım çıktım dışarı arkadaşım beni zor tutuyodu gittim bi bira aldım ve 2 yudumda bitirdim .. :S sonra tekrar girdim içeri ve yanına gittim bağırmaya başladım orda kıza sen ne yaptığını biliyomusun diye!!!.. Sonra cebimden onun bana hediye ettiği zippoyu çıkardım ve yere fırlattım. sonra yüzüne baktım ve bana yaptığın işte bu dedim o arada yumruklarımı sıkıyordum gözlerim yaşlı bir şekilde.. koca mekandaki herkez bize bakıyordu.. En son kızın gözlerinin içine bakarak kin dolu bir ses tonuyla ne halin varsa gör dedim.. Bu olaydan 3 ay sonra bile kendime gelememiştim.. şimdi kız benim eski en yakın arkadaşımla çıkıyor bu nası bi ..ospuluk söylermisiniz.. Lanet olsun hala bazen aklıma geliyor ve içim gidiyor ki üstünden 2 yıl geçti nerdeyse hafiften içimi döktüm özür dilerim.. : sonradan öğrendim orda yanındaki kuzenimiymiş ne.. koptuğum andır ahahaahahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ensest? o_O *şartlanmış insan modeli* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 şimdi bundan sonra öylesine çıkıp aldattığım kız bana tekrar yazıyo bilmiyorum hem öss hemde onu birlikte götürebileceiğimi.. bu arada adım çıkmış herkez beni, bu çocuk kesin aldatır seni diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 çok güzel bi laf var aldatmayla ilgili, ama lafın yarısı küfür. ban yemek istemiyorum : ) seveni bişi yaparlar, bişi yapanı severler şeklinde gidiyo, öle işte : ) kişilik sahibi insan az olduğundan genelde bu lafa geliyo aşk meşk konuları, o yüzden karşınızdakinden emin diilseniz 2. tür insan olun, 1. tür olmayın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 erkek arkadaşımla çıkmadan önce dostluk diyebilecegimiz çok güzel bir arkadaşlıgımız vardı.. benden hoşlandıgını söylediginde bi durup düşünmüştüm, onu çok sevecegimi hissediyordum, kaybetme korkusuyla birlikte hemde.. ilk saniyelerde kafamdan bu düşünceler geçmişti.. önceki ilişkim biteli 1 ay olmuştu ve ben çok yıpranmıştım, artık 2 kişi olmak istemiyordum, çıkıp ayrılmalar beni çok yıpratıryordu,1 tane olsun tam olsun istiyordum..hani olurya ayrıldık bigün, y bu güsel arkadaşlıgımız da biterse böylece diye çok korkuyordum..ben bu düşünceler içinde bogulurken teklifini kabul ettim ve ilişkimiz başladı..arkadaşlık temelleriyle başlamış bi ilişki her zaman daha sevgi dolu olur daha saglıklı olurdu.. ama ben daha ilişkimizin 2. haftasında arızalar çıkarmaya başladım..olur olmadk şeylere tepkii gösterdim, (en çok da bu yüzümü göstermekten korkuyordum ona, beni hep cici bi kız sorun çıkarmayan bi kız olarak bilsin istemiştim, ama olmadı) ve o bu tepkilerime bi anlam veremedi, verdi yada bazen içine attı herşeyi.. ama ben susmak bilmiyordum, ulen diyordum kendi kendime, madem çocugu köpek gibi seviyosun, onu kaybetmek istemiyosun, e niye onu sogutacak şeyler sinirlendirecek şeyler yapıosun, dengesiz diyordum kendi kendime.. belki de bunları onu kaybetme korkumdan yapıordum, bu yüzden de çok korkuyordum,, (şu yazıyı yazarken bile mavi gözleri gözümün önünden gitmiyo:( ) bazen haddimi fazlaşıyla aştıgım şeyler de yaptım. ama o içine atmakla yetindi, böyle davranarak beni oldugum gibi görmeye çalışmış.. derken, ettigim küfür bardagı taşıran son damla oldu... şok oldum.. her zaman susan çocuk nasıl olurda parlar böyle, ben ne yapmıştım buna böyle de bu bu kadar dolmuş...onu o an yanlış tanıdıgımı düşündüm...ertesi gün msnde ona dedim ki, ben seni sensiz de sevebiliriim, bana acıdıgın için benle çıkmak zorunda deilsin, hayatından tamamen çıkıyorum bir daha seni rahatsız etmicem dedim, hem aglıyorum hem yazıyorum.. o da bana şu cevabı verdi "beni sevme ama bensiz de olma desem ne dersin" dedi.. o an dünya başıma yıkıldı.. beni sevmiyordu artık, ve benim sevgimden de vazgeçmişti..sonra da"bi süre eskisi gibi dost olarak kalırıs, bende yapabilecegimi pek sanmıyorum ama olmassa yollarımızı ayırırıs" dedi bende "yapamam canımın içi, seni bu kadar severken yapamam arkadaş olamam dedim" o da "yaparsın!" dedi :'( çok acımasızdı, onu ilkkez bu kadar acımasız görüyordum, şuan bile aglatıo o sözleri beni, çok sivriydi taş gibiydi, sanki hiç sevmemişcesine..:'( neyse noktayı koydu.. koymsına da beni aramaya, arkadaşça(!) konuşmaya başladı.. bende ilk zamanlar yumuşamıştır belki tekrar başlarıs ümidiyle açıodum tellerini konuşuoduk, ama baktım ki bu kendini iyice arkadaşlık psikolojisine kendini kaptırmış (ayrılıgımızın ilk haftası oluo) ben de beni acil aramasını söyledim, aradı, noldu falan dedi merak etti.. dedim ben de "gecen gün msnde söylediklerin dogrumuydu" dedim "beni sevme ama bensiz de olma demiştin ya" dedim. bi an duruldu ve "evet"dedi.. benim içim koptu sanki... hem aglıyorum hem konuşuyorum.. "peki o zaman neden arıosun ne yapmaya çalışıyorsun "dedim.. "bişey yapmaya çalışmıorum, seni hayatım boyu kaybetmek istemedim bunun sende farkındaydın hep," dedi..beni sevmedigi için mi ayrıldıgını sordum, başkasından hoşlanıp hoşlanmadıgını sordum.. "bunun sevip sevmemekle ilgisi yok, başkası da yok, böyle düşünmen bile hata dedi". sevip sevmedigini sordum beni. sustu hep sadece hiç cevap vermedi. (gecende msnde gene bu soruyu sordugumda "bu sorunun cevabı 1 saatimi alır demişti ve cıkmıştı msnden" ) .. o küfürden sonra sogudunmu diye sordum . ona "evet" cevabını verdi ama. beni artık beni aramamasını, eger buluşçaksan konuşçaksank, o gne kadar aramamasını söyledim, ve de durduk yere aramasın die de hoş olmayan mesajlar attım ertesi gün.. o gün bugundur ne arıo, ne de buluşmak için cagrıo, 2 haftadır suskunları oynuo, çok özledim, hala rüyalarıma giriyo, rüyamda bile beni aglatıo, beni terkettigini beni istemedigini görüyorum hala.. insan bu kadar severken neden terkediliyo artık kimseyi sevebilecegimi sanmıyorum... yorgun başladıgım ilişkiyi yorgun bitirdim..en güvendigim insandı.. o bunu yaptıysa.. neyse.. ben bunların hiçbirini haketmedim,ama yaşadım.. başa gelen çekilir.. ben hiçbirşey kaybetmedim aslında.. o beni kaybetti,, artık ona bakıp da gülen, boynuna sımsıkı sarılan,gözlerine sevgiyle bakan ben'in gözleri olmayacak. KALAN DEGİL, GİDENDİR KAYBEDEN ASLINDA..deyip noktamı koyuyorum bunları anlattıgıma inanamıyorummm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Hepsini okudum, gerçekten seviyormuşsunda, neden hakaret ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 sen karşındakini hayattan soğutcak herşeyi yap sonra o kaybeder diye avunmaya çalış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahahah cok iyimis be. bi de kendini hakli cikarmissin ya herseyin sonunda, sahane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Schwarzkopf said: 1 aramaması için de hakaretvari mesajlar attım, kızdı tabi, ama haftasonu geldi ne arayan var ne soran,, için için yanıyorum, nöbet nöbet aglama krizleri gelio, tam geçti derken tekrar herşey başa dönüyo, ona küfür ettigim için bıraktı beni 2 sadece onun moralinin çok bozuk oldugu bi anda telimi meşgule alınca küfür içerikli msj atmıştım'( Aramaması için Hakaret ediyorsun, sonrada cevap vermediği için küfür ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ona söylediklerim hakaret degildi aslında.. sadece onun karakterini hiçe sayacak, ona hiç bi zaman güvenmedigimi yada güvenmeyecegimi düşündürecek şeyler söyledim ki bir daha beni aramasın die! mesela; dedim ki -benden sonraki sevgiline anlatırsın artık bni aslında hiç sevmedigini, bi küfür yüzünden onu terkettim die böbürlenirsin artık dedim o da "bunları yapmıcagmı iyi biliyorsun" dedi bende "tahminlerimde yanılmam, beni terkedegin konusunda nasılyanılmadıysam bunda da yanılmam, hiçsin!" felan yazdım bunun gibi şeylerdi. beni aramasın diye yaptım ben onu hayattan sogutacak hiçbirşey yapmadım, 2 ay benimle ilgilenmedi, ben buna bile sabrettim, aglayan hep ben oldum, ablası benle barışmasını istemedigi msjlar attı,( ablasıyla 2 dost gibidir, herşeyini paylaşırdı) hem de ben onun yanındayken! yüzüme gülen kız arkamdan neler söylüo!! , buna öfkelenmiştim ben ilk başta ve ablası hakkında hoş olmayan şeyler söylemiştim ona, küfür de son nokta oldu ailesiyle keşke hiç tanışmasaydım da kendimi kabullendirmek gibi bi derdim olmasaydı. ben hep ablasının dedigi şeyleri sorun ettim unutamadım kızdım öfkelendim, ama o hep ablasını haklı buldu, gururum kırıldı, sanki herşeyi ben yapmışım sanki tüm günahçisi benmişim gibi kıytırık bi sebepten beni terketti.. gururumu çok kırdı... ben kendimi avutmuyorum.. ben onu degil, o beni kaybetti... bana hatamı telafi fırsatı vermeyen oydu ve hep bunun pişmanlıgını vicdan azabını duyacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Efrasiyab said: Schwarzkopf said: 1 aramaması için de hakaretvari mesajlar attım, kızdı tabi, ama haftasonu geldi ne arayan var ne soran,, için için yanıyorum, nöbet nöbet aglama krizleri gelio, tam geçti derken tekrar herşey başa dönüyo, ona küfür ettigim için bıraktı beni 2 sadece onun moralinin çok bozuk oldugu bi anda telimi meşgule alınca küfür içerikli msj atmıştım'( Aramaması için Hakaret ediyorsun, sonrada cevap vermediği için küfür ediyorsun. hayır olayların akışını yanlış anlamışsın cevap vermedigi için küfretmem ayrı bi olay.. o olay ilişkiyi noktalayan olay hakaret etme sebebim de, ayrıldıktan 2 hafta sonra, beni arkadaş olarak artık aramasın, zaten sogudu, hep sogusun, beni aramasın diye yaptıgım bi oyundu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Utterable said: ahahah cok iyimis be. bi de kendini hakli cikarmissin ya herseyin sonunda, sahane =) ne o !! erkek dayanışmasına mı başladınız!!!! nedense bakış açınız degişti birden olaya!!!! konunun en başında küfür ettigimi söylemiştim ama hiç böyle tepki vermemiştiniz ne oldu!! ne deişti?? karşı cins yapmışsa afaroz edin demi!! tarafsız olmanızı beklerdim!! aşkın ilişkinin cinsiyeti olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 e tamam iste bitmis artik, ayrilmissiniz. karsindaki kisiye seni aramamasi gerektigini medeni sekilde soyleyemiyormusun ? ona hakaret ettikten sonra donup senden ozur dilemesini falan mi bekliyordun ki ? ve hala gelmis "bu sadece bir oyundu" diyebiliyorsun. cok hos. edit: dayanisma falan yaptigim yok benim, topigi daha simdi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 medeni şekilde de söyledim tabiki söz ver bana dedim aramayacagına söz veremem dedi, ararım seni dedi beni artık sadece arkadaşı olarak görmek istemesi ve "hayatta yalnız kalmaktan korkuyorum o yüzden,, insanlar onları karşılıksız sevenler görmek ister" gibi bişey söylemesi, yani benim sevgimin üzerinde yaşamak istemesi benim gururumu çok kırmıştı.. resmen sevgimi kullanıcak!!!! bu yüzden son mesajlarım sert oldu ona ve o msjları atmam gerekti anlatabildim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 az değilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar