Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsli paylaştırma sorunu..

MorningRise

Öne çıkan mesajlar

benim ADSL im var benim şimdi bi modemim falan var işte ve her şey gayet iyi çalışıyo. modemda ethernet çıkışı var. Onun için ben bi ethernet kartı aldım ve kardeşimin ğc sine taktım. ondan sonra ethernet çıkışına taktığım bi kablo ile 2 pc yi birbirine bağladım. kardeşimin pc sinde bi reaksiyonlar oldu ve "high internet connections" un altında LAN connection çıktı.
onu açtığında ya da sağ click/status yaptığında packets sent: 560 gibi bi şey çıkıyo.
ayrıca kardeşimin bilgisayarı internetle ilgili hiç bi şey açmiyo

sonuç olarak
herşey normal benim bilgisayarım internete falan giriyo ve kardeşimin bilgisayarı ile benim adsl modem ethernet kablosuyla çalışıyo. Kardeşimin pcsi de kabloyu falan taniyo. Fakat kardeşimin pc si interneti açmiyo.

bi bağlantı iconu var. ona bastığında hiz: 100mbps diyo en altta da packets sent:500 diyo

kardeşimin connection statusunu ve kendi statusunu karşılaştırdım... benimkinde packets sent 9.000 küsür kardeşiminkinde de öyle fakat tek farklı şey benimkinde packets recievet ta 9.000 li bi sayı var kardeşiminkinde ise 0 napabilrim?

[Bu mesaj MorningRise tarafından 09 Mayıs 2004 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ana bilgisayardan ağ kurarak ana bilgisayarı internete bağlatan bilgisayar olarak tanımlamanız gerekiyor ,tam olarak nerden yapılıyor hatırlamıyorum ( şu anda evde değilim ve win98 var, sizde de win98 varsa hiç uğraşmayın .. ) , eve gidince yazacağım tam olarak nerden olduğunu .. Daha sonra onu ayarladıktan sonra bir menü geliyor oradan Disket Yap ı seçiyorsunuz ve distketi yapıp diğer bilgisayara takınca oluyor . Receive olayını böyle halletmiştik ..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...