necmi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Nisan seni sorar her çiçek verişinde Yüreğim usul usul savrulur rüzgarda İçimde sıcaklığını taşır bedenim Sessizce kaybolur yağmurun gölgesi Bir sır gibi değil sadece zamansız Sevdim tek bir umut olamaz derken Olsun yinede dokunur tenime Dokunur hayalin titrerim gizlice Son dileğim sürgün değil Sakla bu sevdayı bir köşede Bir şey beni hatırlatırda Olur ya bana dönersin yine Son dileğim sürgün değil Saklı kalsın anılar nisanda Yağmur beni hatırlatırda Beni yine istersin olur ya http://www.youtube.com/watch?v=Tp0XrFAAcn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hay ben bu adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 niye ne olduki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar