Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu nereye açıcağımı bilemedimde. En iyisinin forumun bu bölümüyle ilgili olan arkadaşlar yanıtlar diye düşündüm.bilmiyorum doğrumu yaptım. neyse konuya gelelim. Design Culture hocasının bize Fight Club'ı izletmesinden sora verdiği ödev -> How do we evaluate Fight Club as a design object? şimdi tamam film konu itibariyle efsane, herşey yerli yerine puzzle gibi cuk oturuyor falan filan, kamera çekimleri çok hoş, oyunculuk çok süper ama design object olarak nasıl ele alayım ben bunu şimdi? teşekkürler.O_o konunu yeri yanlışsa ilgili mod şey ediverir zaten.kusura bakmayn edit: hoppaa harbiden yanlış yere açmışım vizyona aççaktım aslında ben :D ilk buraya baktım tabi sora vizyo diye duşundum. o arada vizyona gitmeyi unutmuşum. yada gittim sandım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bomba yapmak için gereken altı şey bu pakette de, içine de dikenli tellerde pantolonu yırtmamak için pantolona tutunabilen eyer, sahte reçete falan koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ben olsam filmdeki temalarlı tasarım konseptleri olarak ele alır, filmde nasıl işlendiğine değinirdim. consumerism - Bu zaten başlı başına yetebilecek birşey, Laorx'un koyduğu resim gibi. psychotherapy - Fight Club oluşumu + karakterler masculinity - No shirts or shoes gibi. Karakterlerin arkalarındaki muhakeme ve filmin bunu görsel olarak sunuşu önemli yani forza wikipedia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hmm saolun bi kaç fikir oluştu kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 SABUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 "as a design object" kısmının biraz daha acılması gerek bence? burda bi end product'tan, impact'inden mı bahsediliyor filmin? ya da arcane in yazdığı gibi üstüne oturduğu temel konseptler ve bileşenler mi? ben ilkini anladım şahsen. hani işte süregelen ahlaki ve toplumsal değerlerin aslında yanlış olduğu ve yıkılması gerektiği filan zaten yeni şeyler değil, ancak hiç bi zamanda ilgi ve kabul görmüş şeyler değil, en azından common folk tarafından. filmin burda cok önemli bi rölü var mesela, direk onlara karşı kendi silahını kullanarak, oldukça popülist bi şekilde oldukça fazla bi kitleye hitap etmeyi başarıyo ve bu fikirlere biraz daha ışık tutulmasını sağlıyo denebilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya da ayağa düşmesini burada kastedilen benim anladığım animasyon film çıkar ardından peluş oyuncaklarını falan sürerler piyasaya, öyle bişey. bu film bir tasarım objesine nasıl hizmet eder? iki secenek var, ya zaten yeterince common bi objeyi alıp fight club anlayışına uyarlicaksın (yukardaki masa gibi), ya da bir tasarım objesi bu filme nasıl hizmet eder? filmin yarattığı yeni ihtiyaçlara göre (insan dediğin sürekli yeni ihtiyaç yaratıyor çünkü) yeni objeler tasarlicaksın ki aslına bakarsan anladığım kadarıyla işleve yonelik bişey yapıyosunuz, bu da odur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kafamı karıştırdınız be :D neyse verdim bişeler bitti gitti zaten. bilg. müh. adamdan böle şeyler istiolar kitlenip kalıoz doğal olarak. hocada kimseninkini beğenmemiş istediği gibi olmamış öle dedi. e tabi kendi kafasındakiyle, bizimkiler nası uyuşsun orasını bi sorması lazımdı bana kalırsa. neyse saolun hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hoca design evaluationı cevap anatharıyla kontrol ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 öncelikle bilg. müh. ne böyle bir proje verildiği için oha, ikinci olarakta, böyle baska okullardan, ekollerden görülüp kopyalanan assignmentlara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar