Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop kapanıyo

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar büyük bir heyecanla gidip Left 4 dead adlı oyunu arkadaşlarla oynarken bi anda laptop kapanıyo.Çıldırdım ilkinde olur olur.. dedim sonra multi oyunlarda kapanmaya başladıgını farkettim sürekli.İşin komiği laptopumun altında Zalmansoğutucunun püfür püfür esmesine rağmen ve laptop u elliyorum yani.. eskiden sogutucu yokken deli ısınırdıda kapanmazdı şimdi puding sıcaklıgına bilge gelmeden çat diye kapanıyo makine. İnternette araştırdım biraz acaba bu bi driver sorunumudur diye. Bazıları 8400m gs ile alakalı oldugunu söylemiiş . bende casper marka bi laptop var.

AgeocConan oynadıgım dönemlerde en son driver ı yüklemek amaçlı laptopvideo2 go dan bi driver indirip özel bi crack sistemi ile yüklemiştim. diyorum acaba şu an o driverin sakıncalarınımı görüyorum. Varsa aranızda bu işle bilgisi olan bi cevap yazabilirse sevinirim.

Çünkü oyunu e yüksek grafiklere yakın oyanaybiliyorum takılmadan hızlı ama makine göçüyor.grafiği düşürdüm gene kapanıyor. napıcagımı bilemiyorum

teşekkürler Geforce8400M gs ekrankartım

işlemci core 2 due

vista işletim sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

fan izgaralarini teizlemeyi denedin mi?

makineyi yatakta kullaniyosan genelde pamuklu e$yadan cikan toz heatsinkleri tikiyor ve performansi du$uruyor. $imdiye kadar 3 laptop temizledim, hepsinde de oyunlarda donma gozlemliyordum ve restart a ihtiyac duyuyordu makineler. Temizlendikten sonra boyle bir sorunla daha kar$ila$madim. Senin sorunun bundan dolayi olmayabilir ama driver bazli oldugunu du$unuyorsan yapacagin en makul $ey default sriver a geri donmendir.
Sosyal ağlarda paylaş

nasil kapaniyo elektrigi mi kesiyor, yoksa memory dup falan yapip vista kendini mi kapatiyor?

direk elektrik kesintisi gibi kapaniyorsa, sicaklik dicem ama ondan degil diyosun.. seyden olabilir bios a gir hangi sicaklikda kendini kapatmaya ayarlanmis ona bak.. gecen desktop da bios da gezerken salak syler gordum, cok dusuk sicakliklarda bile tepki verdirebiliyosun, yani bi sekilde dusuk ayarli ise ondana olabilir..

vista kapatiyosa kendini, memory dump i vardir onun, tam hatirlamiyorum nerede, memory dump dan cozebilirsin ugrasip, guzel bi ugras olur hem..
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar bianda kapanıyor böyle. Çat diye gidiyo.

google fln yazdım baktım forumlarda bu oyunla ilgili bu konuda şikayet avrmı diye evet varmış genelde geforce 8 serisi kullanıcılarında oluyor sanırım ama eminde değilim.Bios ayarlarına bakicam çok sağol.

Tozlanma kısmına gelince ben çogunlukla masada tutuyorum. ve dediğim gibi daha önce battlefield2 fln oynarken ageofconan fln oynarken üzerinde yumurtapişecek kadar ısınıyordu .ama bu oyunda.. yani normal =/ anlamadımki acaba drivermı diyorum ama sizden hiç öyle bir ihtimal çıkmadıgı için driver olayını geçtim. Şu bios a bi bakiym
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...