OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Autocad de çizdiğim planları sketch up da 3 boyuta çıkarmak istiyorumda nasıl yapılcağını bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 feci yamuluyor olabilirim. ama bildiğim kadarı ile sketchup pro'da dxf'e mi dwg'ye mi ne çevirme özelliği var. normalinde yok ha bi de donanım ve yazılım'a taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hep mi kadın programı izleyenler yokmu bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 autocadi atmayı buldum da bu çizgülerin üstünden geçmenin kolay bi yolu yohmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 onuda buldum gayet iyi gidiyo lanet olsun çok çabuk öğreniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sketch ile çizdiklerini 3 boyuta taşırsan gayette eğri büğrü mal sahibi edersin insanları. tasarımlar için sketch kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sevgili arkadaşım autocadde tasarladım tabikide 3 boyuta kaldırmak için sketch up kullanıyorum. sketch sözcüğünü biliyosun anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://img362.imageshack.us/img362/3241/skeupilkalsmayi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar