sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Nefr said: Nefr said: ...beni bunaltiyor mesela... Nefr said: ...ama yine de isterim ki keske ikide birde libos diye etiketledigin -aslinda hepsi birbirinden farkli seyleri savunan- insanlardan bir 30 40 tane daha olsa patide de tartismalarda fikir konusabilsek yine eskisi gibi. tekrar ediyorum; ne dusunurse dusunsun, yeter ki fikir paylasimini amac edinsin tartisirken... esen kalin =] tiki liseliler gibi "beni bunaltıyosun" tripleri yapmamalısın, komik oluyor zira. İkinci alıntınla da hiçbir alıp veremediğim olmadığını iyi biliyorsun. Tamamen mevzuyla tamamen alakasız ve saptırma amaçlı bir alıntı olmuş. Senden sadece Nefr said: sen degil misin bu topicte defalarca buna 'doneklik' denecegini soyleyen? Nefr said: ha eger aciklayamiyorsaniz, o zaman gidin 'kendi fikrinizi' biraz daha arastirin bence hakaret etmek yerine şu iki iddianı ispatlamanı, ispatlayamıyorsan iftira attığını kabul edip özür dilemeni istedim, sense çamura yatıp konuyu başka başka yerlere çekmeye çalışıyorsun. Bir özür dilemek bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 melih gökçek geldi sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 karşımda kılıçdaroğlu yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Görüyorum ki Nefr özür dilemeye cesaret edememiş. Türlü türlü iftiralar attıktan sonra yalanları ve yanlışları yüzüne vurulunca yapması gerekeni yapamamış, bir özür dileyememiş. Hatayı kabul etmemek en büyük sabit fikirliliktir, hatanın sonucunda özür dileyememek en büyük gelişime kapalılıktır. Forumda özür dilemekten utanıyorsa özelden de dileyebilir, sonuçta herkes aynı cesarete veya alçakgönüllülüğe sahip olmayabilir, bazen gurur ve ego bazı şeylerin önüne geçebilir, benim açımdan sorun değil. Beklemeye devam edeceğim. Dediklerini ispatlayabiliyorsa ben ayrı topik açıp özür dilemeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 5 sene önce olsa yörünge dolardı değerini bilin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şu dakkada sg-1'in yörünge dışı olması olayı kişisele taşır. Yöneticiler gönüllüler ve onlardan, yaptıklarından, düşüncelerinden sual olunmaz gibisinden yörünge dışı olan çok adam var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yok 5 sene önce olsa dedim zaten şimdi olmuyor öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nefr özür diler, eğer söylediklerinin hata olduğunu düşünüyorsa. değilse ne sen özür bekle , nede sen düşüncelerinin arkasında değilsen özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bir ben var benden içeri... tadında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Karag8z said: nefr özür diler, eğer söylediklerinin hata olduğunu düşünüyorsa. değilse ne sen özür bekle , nede sen düşüncelerinin arkasında değilsen özür dile. ben de bunu diyorum işte, özelden bile olsa çıkıp desin ki, "arkadaş şurada şöyle şöyle dedin, ben de onun üstüne bunları söyledim", o zaman hak vericem belki, "eyvallah" diyecem, konuyu haksızca uzattığım için özür dileyecem. Ama ben onun iddia ettiği şeyleri yapmadığımı düşünüyorum, ne düşünmesi, biliyorum. O yüzden, hele de sıfatı olan biri olarak, forumdaki basit bir kullanıcıya iftira atmasının sebebini öğrenmek istiyorum. Hata yapmış da olabilir, başka biriyle karıştırmış da olabilir, insanlık halidir, o zaman da çıksın "kusura bakma arkadaş, böyle böyle olmuş, sana gereksiz yere yüklenmişim, idare et" desin. Ama nefr susmayı, hiçbir tepki vermemeyi seçiyor, böyle olunca da söyledikleri "çamur at, izi kalsın"dan öteye geçmiyor. Çok şey istediğimi sanmıyorum. Sadece kısa bir açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar