aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Peter and Ron are best friends and roommates who make a living as guinea pigs for "Testico," a drug and product testing facility. siteden cpledim direk, yeni dizi arayanlar bi bakiversin, pek anlatabilicem bisey yok, cunku sadece 2 bolum izledim ve tanimlayamiyorum diziyi, anlatilmaz izlenir. komedi
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sanirim cok fazla bir ipnelik soz konusuymus? sdfg
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 takip ediyorum bende, aslinda izlemekten ziyade cevirisini yapiyorum. ikinci bolumun cevirideyim o yuzden ancak ilk iki bolumu izleyebildim. dizi baya komik. amerika ulusal marsini soylerken erekte olmak gibi acayip geyik espiriler var.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Absürdlüğün dozajı kaçmış. Ben 2 bölüm dayanabilmiştim. Ana karakterlerin iticilik dışında bir vasıfları yok. Uzun ömürlü olacağını sanmam.
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 buyuk yapim degil zaten, fx'den ne cikar. ama cidden 5-6 dan sonra dizi acayip komik oluyor. hele episode 9 feci komik ahah. o kadar normal komediden sonra insan absurd komedi ariyor.
Öne çıkan mesajlar