aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Peter and Ron are best friends and roommates who make a living as guinea pigs for "Testico," a drug and product testing facility. siteden cpledim direk, yeni dizi arayanlar bi bakiversin, pek anlatabilicem bisey yok, cunku sadece 2 bolum izledim ve tanimlayamiyorum diziyi, anlatilmaz izlenir. komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sanirim cok fazla bir ipnelik soz konusuymus? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 takip ediyorum bende, aslinda izlemekten ziyade cevirisini yapiyorum. ikinci bolumun cevirideyim o yuzden ancak ilk iki bolumu izleyebildim. dizi baya komik. amerika ulusal marsini soylerken erekte olmak gibi acayip geyik espiriler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Absürdlüğün dozajı kaçmış. Ben 2 bölüm dayanabilmiştim. Ana karakterlerin iticilik dışında bir vasıfları yok. Uzun ömürlü olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 buyuk yapim degil zaten, fx'den ne cikar. ama cidden 5-6 dan sonra dizi acayip komik oluyor. hele episode 9 feci komik ahah. o kadar normal komediden sonra insan absurd komedi ariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar