Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Ben bu sene lise 1 okuyorum/okudum(sene bitti nerdeyse). Ankara Gazi Anadolu Lisesindeyim biraz dikkat eden bilir öğrencilerin %85-90 ı lise 1 den itibaren öss ye hazırlanmak için dersaneye gitmekte hayatlarını istedikleri mesleği kazanmak için adamış durumdalar ben ise alternatif bir hayat sürmeyi istiyorum ne muhendis ne diplomat ne de uzmanlık gerektiren bir meslek istemiyorum ancak okuldaki öğrencilerin çok çalışmasından belkide gerçekten zorlaşıyor hocalar daha zor soruyo sanki. tm çok kolay diyorlar tm seçebilirim fakat bendeki kıt akıl buna engel olur mu bilmiyorum bilgi derslerim daima kötü olmuştur fakat şu da bir gerçekki mf ye daha yatkın kafam fakat basmıyor ciddi anlamda anlamıyorum yani yardım uwea[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Y şimdi bu sınava 1 kere girecen 2 sene kas işte.Sonra giremesende vicdanın rahat olur.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 20 April 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ya ama gençlik bu işte. 2 sene ne ki deme gerçekten su anda yasadığım sekli seviyorum ama 18 imde oyle olacağını dusunmuyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Abi bence lise 1 de bir nevi gerekli ama lise 2'de hiç gerek yok bence öss de çıkacak konuları mat'tan 2 tane kimya'da 3 tane fizikten ise 2-3 tane felan lise 1 bütün matematik konuları öss konusu...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hiç olmazsa bi değişiklik olur,zevkli oluyo dershane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 geçen sene lgs ye girdim. bu sene dersaneye gitmememdeki en büyük etken hazırlık atlamamdı(atlamak da istiyordum 1 sene kaybetmek istemedim)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hayır vacip :p ehheah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hazırlık gibisi varmı,bi sene daşak yayıyon,1 senelik yaz tatili gibi bişeydi benim hazırlığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 lol sly :) evet değerini belkide simdi anladıme ne yazik ki çok geç notlar... ben...bitti...[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Gidersen daha iyiolur hiçbişey bilmiyosan Paticike yeni üyeler kazandırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 kasılmaya filan gerek yok. özellikle öys gittikten sonra hiç gerek kalmadı sanırım. dershaneye gider, adam gibi bir plan içerisinde çalışırsan çok rahat güzel yerlere girebilirsin. dershane ilk olarak motivasyon, ikinci olarak da soru olanakları için gerekli. yoksa orada öğretilen şeyleri sen de öğrenebilirsin. ama motive etmesi açısından önemli gerçekten, seni itekliyor bir yerden sonra çalışman için. ha ama bana sorarsan sadece son sene git. lise ikini rezil etme. bırak lise üçte gidersin. ilk dönem fazla kasmana da gerek yok. ikinci dönem biraz asılıp, dershanenin verdiği uğraşları da yaparsan işin tamamdır. biraz kafan çalışıyorsa ve stres yapmazsan istediğin makul yerlere girersin. ama boğaziçi gibi idealist hedeflerin var ise, sen lise ikiden kasmaya başla, ister tm ister fm bütün sınavı yapmaya kas, yukarılarda savaş. iki sene kasarsan ve öss günü de stres yapmazsa sorarsan sadece son sene git. lise ikini rezil etme. bırak lise üçte gidersin. ilk dönem fazla kasmana da gerek yok. ikinci dönem biraz asılıp, dershanenin verdiği uğraşları da yaparsan işin tamamdır. biraz kafan çalışıyorsa ve stres yapmazsan istediğin makul yerlere girersin. ama boğaziçi gibi idealist hedeflerin var ise, sen lise ikiden kasmaya başla, ister tm ister fm bütün sınavı yapmaya kas, yukarılarda savaş. iki sene kasarsan ve öss günü de stres yapmazsan zekana bile iş kalmaz. en aptal insan bile günde 34534 tane soru çözerek hazırlanırsa bu sınava, asıl sınavda ister istemez doğru şıkkı bulur. içgüdü gibi bir şey oluyor bir yerden sonra, doğru şık yanıp sönüyor. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 20 April 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bu ne be ? bir üstteki mesajı iki üç kere düzelttim ama sürekli yazı kendini tekrar ediyor. forumdaki bir abukluk mu, yoksa bende mi bir sorun var acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Sorun burda başlıyor ben istemiyorum fakat ailem istiyor gerçekten abim ve ben hayatta en cok onem verdikleri şeyleriz ve benim boyle yapmam onları üzer ki onları üzmek istemiyorum. ama onları üzmemek içinde yıllarca sevmediğim bir seyi yapmak zorunda mı kalayım? bana kalsa ben garsonluk yaparak da gayet mutlu bir şekilde yaşayabilirim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 sorun forumda[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bence dershaneye sadece son sene gitmelisin, lise ikine yazik etme, cunku (arkadaslarimdan biliyorum) iki sene dershane hem uzunluk acisindan biktirici hem de onemli bi katkisi olmuyo lise ikide cunku zaten lise ikide kimse adam gibi ciddiye almiyo dersaneyi. sinav icin en onemli zaman lise 3 un ikinci donemidir, oraya kadar temelin saglam gelirsen, ve de son 3-4 ay abanirsan sonuc gayet iyi oluyor. ama son aylar ciddi abanmak lazim, ondan oncesinde orta tempolu ama surekli calismak gerekir. ben kendi yaptiimi annatiim: lise iki de dershaneye gitmedim, sinava da calismadim adam gibi, ama okulda derslerim hep bayaa iyi olmustur. lise 3 te fen bilimleri merkezi var besiktas'ta ona gittim, son aylari da dediim gibi yaptim, sonuc olarak turkiye 52. oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Aegean, 20 April 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Ben bu sene lise 1 okuyorum/okudum(sene bitti nerdeyse). Ankara Gazi Anadolu Lisesindeyim biraz dikkat eden bilir öğrencilerin %85-90 ı lise 1 den itibaren öss ye hazırlanmak için dersaneye gitmekte hayatlarını istedikleri mesleği kazanmak için adamış durumdalar ben ise alternatif bir hayat sürmeyi istiyorum ne muhendis ne diplomat ne de uzmanlık gerektiren bir meslek istemiyorum ancak okuldaki öğrencilerin çok çalışmasından belkide gerçekten zorlaşıyor hocalar daha zor soruyo sanki. tm çok kolay diyorlar tm seçebilirim fakat bendeki kıt akıl buna engel olur mu bilmiyorum bilgi derslerim daima kötü olmuştur fakat şu da bir gerçekki mf ye daha yatkın kafam fakat basmıyor ciddi anlamda anlamıyorum yani yardım uwea[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) simdi ege ayni sekilde dusunuyoruz ki ayni yeride kazanmistik sen lgs de calistinmi ( dershaneye gittinmi) burdan alalim konuyu evet ben dershaneye gittim calismami sadece dershanede ve onun verdigi testlerde yaptim normal okul yasantim 7 veya 6 dan farkli olmadi gene butun odev notlarim 1 di ve ben bunlari normal aldigim sinav notlarlariyla duzelttim yani calismadim gorduk tahminim sene ayni sekilde davranip girdin lgs ye sonuc ne oldu ayni yeri kazandik sen hjazirlik atlmayi tercih ettin ben bi tercihte bulunmadim malum tam benim sinavin sonucu geldiginde bu avustralya olayi cikti ve ben 2 ay gibi bisi gittim hazirlik rahatti sen atlamissin ( ki ben onu orenince hani yazik demedim degil cunku koskoca 1 sene yan gelip yatmak harbiden) sonra bu onkayit olaylari icin bi arkadasimla inmistim ataturke orda ki memur kazara on kayita gelenin arkadasimdeilde benim olduumu anladi bana soruo adimi puanimi okulumu fln bende saf saf cevapliorum normal konusuoz sandim meger adam kayida geciomus sonunda dedi hangi okullari istiosun die. Dumur oldum ben deismek istemiorum fln die ama adam bana harbi harbi olm manyakmisin bu aldiin puanla rahat girersin gaziye gel seni yazalim fln dedi ama ben buraya gelcegim icin hayir dedim benim konu kapandi ( zati arkadasin puan hic bisiye yetmiodu ehue ). Oss olayina gelince bende senin gibi calismayi hic sevmiorum arkadas napalim ben tm yada ts secersem ama benim icin olum olur cunku turkce ve cografya ya benim kafam na bu kadar *! eliyle bi daire olustutur* basmaz. Ama onun yanisira ben gercekten mat fizik ve kimya alalninda harbi iiyimdir. Ve benimde ole evlencemde cocuum olcakta buyuk adam olcamda die bi dusuncem yok fakat kendi icimdende bilgisa ve ben bunlari normal aldigim sinav notlarlariyla duzelttim yani calismadim gorduk tahminim sene ayni sekilde davranip girdin lgs ye sonuc ne oldu ayni yeri kazandik sen hjazirlik atlmayi tercih ettin ben bi tercihte bulunmadim malum tam benim sinavin sonucu geldiginde bu avustralya olayi cikti ve ben 2 ay gibi bisi gittim hazirlik rahatti sen atlamissin ( ki ben onu orenince hani yazik demedim degil cunku koskoca 1 sene yan gelip yatmak harbiden) sonra bu onkayit olaylari icin bi arkadasimla inmistim ataturke orda ki memur kazara on kayita gelenin arkadasimdeilde benim olduumu anladi bana soruo adimi puanimi okulumu fln bende saf saf cevapliorum normal konusuoz sandim meger adam kayida geciomus sonunda dedi hangi okullari istiosun die. Dumur oldum ben deismek istemiorum fln die ama adam bana harbi harbi olm manyakmisin bu aldiin puanla rahat girersin gaziye gel seni yazalim fln dedi ama ben buraya gelcegim icin hayir dedim benim konu kapandi ( zati arkadasin puan hic bisiye yetmiodu ehue ). Oss olayina gelince bende senin gibi calismayi hic sevmiorum arkadas napalim ben tm yada ts secersem ama benim icin olum olur cunku turkce ve cografya ya benim kafam na bu kadar *! eliyle bi daire olustutur* basmaz. Ama onun yanisira ben gercekten mat fizik ve kimya alalninda harbi iiyimdir. Ve benimde ole evlencemde cocuum olcakta buyuk adam olcamda die bi dusuncem yok fakat kendi icimdende bilgisayara bi yatkim oldugunu biliyorum bunun icin her hangi bi universitede bilgisayar bolumu kazanmak hedefim olacak ( tabiki once odtu fln filan ama biliyorum ne kadar ciddi oldugun durumun) ben hazirlikla basladigim icin bu ayin sonun dondugumde bu sene sonu eylulde basliyacagim lise 1 den ben lise 1 de cok guvendigim birkac hoca var turkce tarih ve cografyadan ozel ders gibi bisi planliyorum yada onlar icin kursa gidecegim lise 2 de normal calisip lise 3 de ise gercekten oss amacli dershaneye gitmeyi planliyorum bunlar deisebilir ama benim dusuncelerim bunlar. ( ozellikle su edebiyata bi care bulmam lazim cok eksigim var ) hade her kese kolay gele ....[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 belli bir karakter sayisini gecince yazilar kafayi yiyo galiba[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 vay be duygulandım benim için bu kadar yazmışssın :) ama diyim gaziye gelme kandırmasınlar seni :) aaal ye git gitceksen hayatını yasa hoca ders mers her seyi gectim sabahın 6 sında kalkıp 7.20 de gelen servise binip ders 8.30 da baslayan derse 8.00 de gelmek kadar sux bir sey olur mu ya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 de olm ben bahcelide oturuorum :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 de olm ben bahcelide oturuorum :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 olsun çaktırma :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 hepinizden ozur bu gun bende bisi var cifter cifter gidiorum[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: BombaciMulayim, 20 April 2003 23:26 tarihinde demiş ki: dershane ilk olarak motivasyon, ikinci olarak da soru olanakları için gerekli. yoksa orada öğretilen şeyleri sen de öğrenebilirsin. ama motive etmesi açısından önemli gerçekten, seni itekliyor bir yerden sonra çalışman için. ha ama bana sorarsan sadece son sene git. lise ikini rezil etme. bırak lise üçte gidersin. ilk dönem fazla kasmana da gerek yok. ikinci dönem biraz asılıp, dershanenin verdiği uğraşları da yaparsan işin tamamdır. biraz kafan çalışıyorsa ve stres yapmazsan istediğin makul yerlere girersin. ama boğaziçi gibi idealist hedeflerin var ise, sen lise ikiden kasmaya başla, ister tm ister fm bütün sınavı yapmaya kas, yukarılarda savaş. iki sene kasarsan ve öss günü de stres yapmazsa sorarsan sadece son sene git. lise ikini rezil etme. bırak lise üçte gidersin. ilk dönem fazla kasmana da gerek yok. ikinci dönem biraz asılıp, dershanenin verdiği uğraşları da yaparsan işin tamamdır. biraz kafan çalışıyorsa ve stres yapmazsan istediğin makul yerlere girersin. ama boğaziçi gibi idealist hedeflerin var ise, sen lise ikiden kasmaya başla, ister tm ister fm bütün sınavı yapmaya kas, yukarılarda savaş. iki sene kasarsan ve öss günü de stres yapmazsan zekana bile iş kalmaz. en aptal insan bile günde 34534 tane soru çözerek hazırlanırsa bu sınava, asıl sınavda ister istemez doğru şıkkı bulur. içgüdü gibi bir şey oluyor bir yerden sonra, doğru şık yanıp sönüyor. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 20 April 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] ben de böle yaptım lise 2 de annemlrede git dedi benim cevabın arklar buraya gidiyo bende oraya gidicem dedim oda dalga geçiceğimii anladı ve vazgeçtiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar