FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lan çok kötüyüm :( kardeşime aptal bi hoca ödev vermiş ve yarına hazırlanması gerekiyomuş bu ödevin. şimdi bi türkü bulmam gerekiyo, bunu resimlerle birleştirecem.türkü çalarken arkada bi slayt falan olcak yani.bi de lirikler akıcak altta. şimdi bunu sıfırdan yaratmak uğraştırcak bayaa diyerekten youtube'dan falan hazır böyle zamanında yapılmış bişey bulabilir miyim ki ben şimdi? nasıl aratmalıyım, ne türkü bilirim ne başka bişey. mihriban diye arattım şimdi utubeda, slayta mlayta ulaşamadım salak bişey oldu. halp plx, napmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 türkü karaoke? kfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 :( peheey resmen elim kolum bağlı yetemiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 "bil oğlum" iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ''gelini samanlıkta bastılar donunu gül dalına astılar'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 "Ağ üzüm allanmadan gara üzüm ballanmadan anan seni gocayada vermiş ucu kıllanmadan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kardeşinin ödevini neden sen yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bilgisayar kullanma konusunda yetersiz bir kardeşim var. ayrıca bilg. ödevi falan da diil bu, dil ve anlatım hocası vermiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kelimeyi cümle içinde kullanınız "babamın orkestrası var" (bunu kullanan bi herif vardı harbiden yıllar sonra duydum cem yılmazdan mahaha) bilgisayarı eğitim sisteminin içerisinde kullanınız "türkülü foturaf goy da gel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aşık veyselin bi türküsünü buldum sonunda hoeh. hatta indirip flaş belleğe attım, hazırladım falan. emeği geçen herkese teşekkürler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zahidem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar