Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Finans midtermünde mecburen tarihte ilk kez kullanmış olacağım bu aleti.Evdeki 2 bilgisayar mühendisi bu konuda fos çıktı. Bana bu alette lazım olan (1.07)üzeri 15 ve tam tersini yapabilmek yani (1.07)üzeri 1/15. İlgili bilgililere teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1.07 ^ 15 1.07 ^ (1/15) bütün gördüğün karakterler üzerinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 işte bu işlemleri hangi tuşlara basıp yapıcam bir anlasam olcak herşey.mesela demin shifte basıp ardından ^ işarete basıp 3kök5 falan filan yapabildim 1/15 işini çözemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abicim direk basıcaksın direk ^ işaretine bas yani düz parantezler de orda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi orda zaten ^ tuşu var "sin" tuşunun üstünde "log" tuşunun solunda 1.07 yaz sonra "^" tuşuna bas sonra da 15 yaz o kadar aynısını bi de sly'ın yazdığı gibi parantezle yap ikici istediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hehe tamam çözdüm şimdi kızmayın hemen noobum hesap makinesi konusunda :) teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zor olanı yapıyorum diğerinde 6,7,8 ve 11 i atlarsan sonuca ulaşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lol sly haha=) ben de düşündüm bunu yapmayı da üşendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben de +rep veriyorum bu son "anlamayan eşektir" modelin için tekrar teşekkür ikinize de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 repler sly'a emek onun emeği haha süper ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 biri de bana ti da 3d graph çizmeyi öğretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yeni sorun edindim ln'ye çarpıp ln'ye bölmeyi nasıl yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sen işlemi yaz bi ln kaçı neye çarpıp bölceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 t= ln(1,284/625)/ln.1,04=18.36 demiş sorunun çözümüne yani benim bunu uygulamam lazım hesap makinesinde "." yı da çarpı işareti yerine kullandım buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abicim ln tuşu orda parantezler orda bölme işareti orda çarpma işareti orda ne görüosan aynısını yaz işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abov ln tuşu varmış yarım saattir görmüyorum :( tamam artık yazmıcam çok utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Darqainu said: t= ln(1,284/625)/ln.1,04=18.36 demiş sorunun çözümüne yani benim bunu uygulamam lazım hesap makinesinde "." yı da çarpı işareti yerine kullandım buarada ln.1,04 burdaki noktayı galiba çarpma anlamında yazdım dedin hespa makinasında çarpmaya basma ama ln1,04 yaparsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne kadar zor olabilir ki? bu kadar çaresiz ve hazırcı olmayın arkadaşlar oturun biraz uğraşın of daral geldi bana bu konuyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahahah aglayasim geldi benim de. bu genclik ne kadar hazirci olmus yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne mükemmel insan grubusunuz yahu ota boka konu açılan bir forumda bana niye isyan ediliyor böyle ? saçma geliyosa cevaplamayın olsun bitsin.bulamadım anasını satim napalım acelem var araştırma maraştırma yapmak istemiyorum 2 sikko finans sorusu için ne bu ünleler mtavırlar uçuşuyo forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ezmek amacli soylememistim, sadece kolaydir kullanimi onun icin soylemistim, ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sly-One said: biri de bana ti da 3d graph çizmeyi öğretsin ti-92'mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 89 tit. 92 yatay, onun dikeyi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 neyse ben derdimi dory cavanagha falan msnden falan anlattım bir şekilde burdan bir şey demiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar